ΠΑΜΕ: Συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία Πύργου-εναντία στο νομοσχέδιο της κυβέρνησηςγια τα εργασιακά
- ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
- 4 Ιουνίου, 2021
- 77
- 1 minute read
Άρχισαν οι κινητοποιήσεις από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, εναντία στο νομοσχέδιο που ετοιμάζεται να φέρει η κυβέρνηση προς ψήφιση για τα εργασιακά. Χθες το απόγευμα το ΠΑΜΕ πραγματοποίησε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία του Πύργου, δείχνοντας την αντίθεση τους στο νομοσχέδιο έκτρωμα της κυβέρνησης.

Οι ομιλητές καλούν όλους τους εργαζόμενους να στηρίξουν τον αγώνα και να βρεθούν στην μεγάλη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουνίου.

Χαιρετισμό στην συγκέντρωση έκαναν ο πρόεδρος ιδιοκτητών τουριστικών Λεωφορείων Τσαουσάκη Αλέξης, ο πρόεδρος των εργαζομένων στους ΟΤΑ Πύργου-Αρχ.Ολυμπίας- Ζαχάρως, Χρήστος Γαρύφαλλος, ενώ κεντρικός ομιλητής ήταν η πρόεδρος των εργαζομένων στον τουρισμό Ζωή Τσάση.



