Παύλος Χαϊκάλης σε PLP& OlympiaNews(BINTEO)-Αποκλειστική Συνέντευξη:Τι λέει για την απόφαση ανάκλησης παραχώρησης του Δημοτικού θεάτρου Πύργου
- ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
- 8 Μαρτίου, 2022
- 117
- 2 minutes read
«Εγώ δεν κατηγορούμαι για τίποτα…» – Ξέσπασε ο Παύλος Χαϊκάλης για την ακύρωση της παράστασής του στον Πύργο
«Αν το κουτσομπολιό είναι καταδίκη, τότε έχουμε πρόβλημα όλοι»
Στην εκπομπή Super Κατερίνα και στην δημοσιογράφο Κατερίνα Πολυδώρου (στο κανάλι PLP) μίλησε ο Παύλος Χαϊκάλης το πρωί της Τρίτης (8/3), ο οποίος μεταξύ άλλων απάντησε για το περιστατικό που έλαβε χώρα στον Πύργο με την ακύρωση της παράστασης στην οποία συμμετείχε.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:
Η απάντηση του Παύλου Χαϊκάλη
«Τέθηκε ένα θέμα το οποίο είναι πολύ ύποπτο, ότι δήθεν υπάρχουν κάποιες εντάσεις και διαμαρτυρίες για τη συμμετοχή μου. Χαίρομαι γιατί επιβεβαιώνομαι σε αυτό που φώναζα, ότι είναι άλλοι οι λόγοι και δεν είναι αυτοί που θέλουν να παρουσιάσουν κάποιοι. Κάτι άλλο κρύβεται, το οποίο το κυνηγάνε και θέλουν να το στιγματίσουν.
Δεν μπορεί ο κύριος Μικελόπουλος την προηγούμενη μέρα να μιλάει για το πού θα κάτσουν οι προσκεκλημένοι και σήμερα να οργανώνει δημοτικό συμβούλιο με εισήγηση του δημάρχου, ο οποίος άλλα μου έλεγε κάποιες μέρες πριν. Και τώρα να βρίσκεται αντιμέτωπος με το τι πρέπει να κάνουμε για να κλείσουμε το θέατρο.
Είπε ότι ήταν θέμα ηθικής τάξεως, δηλαδή εγώ είμαι ανήθικος, διότι υπάρχουν, λέει, καταγγελίες. Δεν υπάρχουν καταγγελίες κι εγώ δεν κατηγορούμαι για τίποτα. Ακόμα κι αν ήμουν υπό ποινική δίωξη, θα μπορούσαν να επικαλεστούν κάτι τέτοιο μέχρι να αποσαφηνιστεί η κατάσταση. Αν το κουτσομπολιό είναι καταδίκη, τότε έχουμε πρόβλημα όλοι», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, ενώ «άδειασε» τον Δήμαρχο Πύργου και ξεκαθάρισε πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία ποινική δίωξη σε βάρος του, ενώ όλα όσα ακούγονται γύρω από το όνομά του είναι απλά κουτσομπολιά.
