Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας Φώτης Νικολόπουλος στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Eίμαστε κάτοικοι του ίδιου “σπιτιού” του νομού Ηλείας”
- ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
- 7 Δεκεμβρίου, 2022
- 189
- 1 minute read
Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας, Φώτης Νικολόπουλος μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ, με αφορμή την κοινή συνάντηση που πραγματοποίησαν στην Αμαλιάδα με τον εμπορικό σύλλογο Πύργου.
Ο κ Νικολόπουλος τονίζει ότι “τα προβλήματα των δύο πόλεων είναι κοινά και άρα από κοινού θα πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε, μέσα από την ενότητα και την κοινή πορεία”.
Ο πρόεδρος θέτει ως στόχο την κοινή συμπόρευση- σύμπλευση όλων των εμπορικών συλλόγων της Ηλείας και επισημαίνει το πρόβλημα της ενεργειακής κρίσης, που διέπει τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ζητώντας στήριξη από την κυβέρνηση.
Τέλος, γίνεται λόγος για το κοινό εορταστικό ωράριο σε Πύργο και Αμαλιάδα στα πλαίσια των εορτών.
