Φωτιά τρεις φορές στην Ηλεία – Στα χέρια της Πυροσβεστικής γυναίκα εμπρηστής
- ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
- 6 Αυγούστου, 2025
- 146
- 1 minute read
Στη σύλληψη μιας γυναίκας που θεωρείται υπεύθυνη για τρεις διαφορετικούς εμπρησμούς στην Ηλεία προχώρησαν οι αρμόδιες πυροσβεστικές αρχές, έπειτα από στενή παρακολούθηση και συντονισμένη επιχείρηση.
Η γυναίκα εντοπίστηκε και συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, σε συνεργασία με το Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Κ.Α.Ε.Ε.) της Περιφερειακής Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας.
Σύμφωνα με τις Αρχές, η Ελληνίδα κατηγορείται ότι έβαλε σκόπιμα φωτιά τρεις φορές σε αγροτικές και δασικές εκτάσεις, κοντά στο πρανές της Εθνικής Οδού Πύργου – Τριπόλεως, στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας. Οι πυρκαγιές σημειώθηκαν στις 30 Ιουνίου, στις 29 Ιουλίου και στις 5 Αυγούστου 2025.
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε την Τετάρτη 6 Αυγούστου στην αρμόδια εισαγγελία, ενώ της επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 2.953,125 ευρώ.
