11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Ένα μαγικό μουσικό τριήμερο…
- ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
- 28 Ιουλίου, 2022
- 122
- 2 minutes read
Το Σάββατο 23 Ιουλίου, το Κάστρο Χλεμούτσι υποδέχθηκε το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ανδραβίδας-Κυλλήνης, με την συναυλία-αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο από την εξαιρετική ερμηνεύτρια Λουκία Βαλάση και τον μοναδικό Γιώργο Σαρρή των «Ζιγκ Ζαγκ». Το κοινόταξίδεψε στα μονοπάτια της μουσικής του αξέχαστου Λοΐζου σε ένα αξέχαστο Σαββατόβραδο
Την Κυριακή 24 Ιουλίου, το Κάστρο Χλεμούτσι φιλοξένησε μία από τις πιο δυνατές συναυλίες του καλοκαιριού. Ο «μύστης» του ελληνικού τραγουδιού Βασίλης Λέκκας ένωσε τις δυνάμεις του με την Φιλαρμονική Λεχαινών «Ορφεύς», ταξιδεύοντας τους θεατές σε… «στιγμές μυστικές για λάμψεις μαγικές». Ο Βασίλης Λέκκας μετέφερε «τον Απόλλωνα και τον Διόνυσο» στον κόσμο, με λυρικό και επαναστατικό τρόπο μέσα από την εκρηκτική του ερμηνεία.
Επόμενο ραντεβού του 11ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ανδραβίδας-Κυλλήνης με το κοινό του, την Παρασκευή 29 Ιουλίου στα Λεχαινά με συναυλία από την Φιλαρμονική Στουτγκάρδης (Ορχήστρα και χορωδία του Μπέμλινγκεν). Παράλληλα, θα γίνουν τα εγκαίνια της διάνοιξης του δρόμου στην οδό Σπηλιοτοπούλου.







