Ο Γιώργος Mπουρεξάκης “μαγεύει” με τη φωνή του το κέντρο του Πύργου (video)
- ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
- 23 Οκτωβρίου, 2023
- 884
- 1 minute read
Στους ρυθμούς του Γιώργου Mπουρεξάκη κινείται το κέντρο του Πύργου. Ο Χανιώτης τραγουδιστής που ασχολείται με την έντεχνη και την παραδοσιακή μουσική και έχει ηχογραφήσει έναν προσωπικό δίσκο, τον οποίο προβάλλει σε κάθε του εμφάνιση, βρίσκεται αυτή την ώρα στην κεντρική πλατεία δίπλα στην Εθνική Τράπεζα και με την υπέροχη φωνή του μαγεύει το κοινό.
Της Κατερίνας Πολυδώρου
Για πολλούς περαστικούς που έχουν βγει να κάνουν καθημερινές δουλειές, άλλοι να πιούν τον πρωινό τους καφές ή και κάποιοι άλλοι απλά περιμένουν στην ουρά για την τράπεζα… αυτό το μουσικό θέαμα είναι μια διαφορετική εμπειρία, αφού φαίνεται πως απολαμβάνουν αγαπημένα τραγούδια από τη φωνή του Γιώργου Mπουρεξάκη, ο οποίος δέχεται και παραγγελίες, κάνοντας και αφιερώσεις.
Αξίζει να σημειωθεί πως θα παραμείνει στην “καρδιά” της πόλης μέχρι και τη 13.30 το μεσημέρι, με επόμενη στάση του να είναι η πόλη της Αμαλιάδας, την ερχόμενη Τρίτη, κάνοντας έτσι ένα μίνι τουρ στα πιο όμορφα μέρη της Ηλείας, που είναι και ο σκοπός του πλανόδιου μουσικού.
Δείτε το video:
