Πτώση 60χρονης στο Κάτω Σαμικό: “Με έφτυσε, με χτύπησε στο πρόσωπο και την έσπρωξα”
- First ArticleΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
- 8 Ιουλίου, 2024
- 785
- 1 minute read
Ένας τσακωμός που παραλίγο να στοιχίσει την ζωή… μιας 60χρονης γυναίκας
Της Κατερίνας Πολυδώρου
Ένα ακόμα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που καταγράφηκε με το χειρότερο τρόπο έλαβε χώρα το βράδυ της περασμένης Κυριακής στην περιοχή του Κάτω Σαμικού του δήμου Ανδρίτσαινα Κρεστένων με μία γυναίκα να διακομίζεται στη νοσηλευτική μονάδα Πύργου και έπειτα να μεταφέρεται σε νοσοκομείο της Πάτρας, λόγω της πτώσης της από μπαλκόνι ύψους μεγαλύτερου των 4 μέτρων, εξαιτίας διαπληκτισμού με τον σύντροφό της. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι και τον αυχένα η πρώτη.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη και να παραδέχτηκε τις πράξεις του, λέγοντας πως μέσα σε κλίμα έντασης η επί περίπου 2 χρόνια σύντροφός τον έφτυσε, τον χτύπησε στο πρόσωπο και ο ίδιος προσπαθώντας να την απωθήσει, την έσπρωξε και χωρίς να το θέλει την πέταξε από το μπαλκόνι του σπιτιού που διέμεναν.
Εσπευσμένα έτρεξαν και οι αστυνομικές αρχές, που σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, προσήγαγαν τον σύντροφο, τον οποίο και εξέταζαν ως αργά το βράδυ για την εμπλοκή του στην περίεργη πτώση της γυναίκας.
Την υπόθεση έχει αναλάβει το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοιοκογενειακής Βίας της Αστυνομίας και διερευνώνται οι συνθήκες και τα ακριβή αίτια του συγκεκριμένου περιστατικού.
