Aκόμη μια σοκαριστική έγκληση εις βάρος του γυναικολόγου-μαιευτήρα

Η 13η κατά σειρά έγκληση εις βάρος γυναικολόγου – μαιευτήρα ιατρού νοσηλευτικού ιδρύματος της Ρόδου για τα αδικήματα του βιασμού, της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, της κατάχρησης ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και εξύβρισης ασκήθηκε σήμερα ενώπιον της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου από μια 32χρονη ημεδαπή, κάτοικο της Ρόδου.


Η 32χρονη διατείνεται ότι την 1η Ιουλίου έκλεισε ραντεβού με τον ιατρό μέσω μιας γνωστής της, λόγω μιας εξωτερικής κύστης που είχε. Αφού πήγε στο ιατρείο και εξήγησε στον γιατρό το πρόβλημα που είχε, της είπε να ξεκινήσουν την εξέταση.
Οπως περιγράφει όταν ρώτησε πού να βγάλει τα ρούχα της γιατί δεν είδε κάποιο παραβάν εκείνος της απάντησε: «Βγάλε τα εδώ στην ψύχρα χωρίς ποτό».


Η γυναίκα διατείνεται ότι όταν στη συνέχεια ρώτησε πού να αφήσει τα ρούχα της εκείνος είπε: «Θα τα βάλω στην τσέπη μου».
Ισχυρίζεται ότι την τράβηξε από το χέρι, την αγκάλιασε σφιχτά, ενώ ήταν γυμνή και της είπε να πάρει… «θέση μάχης».

«Έκανα τα στραβά μάτια γιατί πονούσα πολύ και έκατσα στο κρεβάτι εξέτασης. Παρόλο που η κύστη ήταν εξωτερική, εκείνος ήθελε να με εξετάσει με το χέρι εσωτερικά, χωρίς να βάλει γάντια κάτι που δεν έχω ξαναδεί ποτέ σε άλλο γιατρό, έβαλε το χέρι του και ξεκίνησε να κάνει κυκλικές και αισθησιακές κινήσεις και άρχισε να με φιλάει στα μπούτια. Του είπα να τελειώνει με την εξέταση γιατί με έκανε να νιώθω άβολα όλη η διαδικασία», ισχυρίζεται η 32χρονη, προσθέτοντας ότι μετά από λίγο σταμάτησε και της είπε να κλείσουν ραντεβού για την διάνοιξη της κύστης.
Υποστηρίζει ότι επειδή ένιωσε πολύ άβολα με την εξέταση και παρά την οικονομική της δυσχέρεια, έκλεισε ραντεβού σε εξωτερικό γυναικολόγο και δεν πήγε ποτέ στο ραντεβού με τον εγκαλούμενο.
Δυστυχώς, λόγω ιατρικού λάθους μετά από δύο μέρες έπαθε μόλυνση, είχε αφόρητους πόνους και πυρετό και έτσι αναγκάστηκε να μεταβεί στο νοσηλευτικό ίδρυμα την 7η Ιουλίου, όπου εφημέρευε ο εγκαλούμενος.
Όταν πήγαν στο ιατρείο του, όπως ισχυρίζεται της είπε:
«Γιατί δεν ήρθες στο ραντεβού; Φοβήθηκες μήπως και σε γ…;».

Σοκαρισμένη, όπως περιγράφει του απάντησε να κάνει ό,τι χρειάζεται αλλιώς θα αρχίσει να φωνάζει σαν τρελή. Αφού, λοιπόν, ξαναείδε την κύστη, χωρίς να την αγγίξει αυτή τη φορά, της είπε ότι έπρεπε να κάνει εισαγωγή και την επόμενη μέρα θα γινόταν η διάνοιξη. Όπως και έγινε.
Την ημέρα που έφευγε της είπε ότι θα πρέπει να πηγαίνει για να κάνει κάποιες αλλαγές γάζας.
Όταν λοιπόν σε μετέπειτα χρόνο πήγε για την πρώτη αλλαγή και αφού έβγαλε τα ρούχα της για να γίνει η διαδικασία, ζήτησε συγγνώμη γιατί ήταν αδιάθετη και όπως υποστηρίζει ο εγκαλούμενος της απάντησε με πονηρό τρόπο ότι δεν τον ενοχλεί γιατί λίγο αιματάκι… «βοηθάει για να γλιστράει»!!. Η 32χρονη ισχυρίζεται ότι της είπε τις επόμενες φορές να πηγαίνει αξύριστη, γιατί την προτιμάει έτσι!!

Αφού το άκουσε αυτό, όπως υποστηρίζει, σηκώθηκε αμέσως και πήγε να βάλει τα ρούχα της και εκείνος ήρθε από πίσω της, την έπιασε σφιχτά, της είπε «δες τι μου έχεις κάνει» και ήταν σε στύση.
Του είπε ότι θα προβεί σε καταγγελία και ότι θα μιλήσει στην σχέση της και της είπε ότι όλα ήταν μια παρεξήγηση και ότι θα την περίμενε την επόμενη μέρα πάλι για την αλλαγή της γάζας, αλλά δεν ξαναπήγε ποτέ.

Ο λόγος που δεν τον κατήγγειλε κατευθείαν, όπως αναφέρει η 32χρονη, ήταν ξεκάθαρα οικονομικός, ακόμα δεν είχε ξεκινήσει να εργάζεται μετά από την καραντίνα και όταν το συζήτησε με μία φίλη της της είπε ότι χωρίς αποδείξεις μπορεί να την βγάλει τρελή. Όταν όμως είδε το δημοσίευμα για τον γιατρό όπου του έγινε καταγγελία για παρενόχληση σε 55χρονη κατάλαβε αμέσως ότι ήταν αυτός και επικοινώνησε αμέσως με δικηγόρο.
«Μετά από το συμβάν αυτό και το τεράστιο σοκ που έζησα δεν μπορούσα να έρθω σε ερωτική επαφή με το σύντροφό μου και για τον λόγο αυτό χώρισα διότι μετά ο σύντροφος μου λόγω της σεξουαλικής αποχής μου, πίστευε ότι μπορεί να διατηρούσα άλλη σχέση (αφού φοβόμουν να του πω τι έγινε με τον εγκαλούμενο γιατί φοβόμουν τις αντιδράσεις του) και πλέον δεν εμπιστεύομαι κανέναν γιατρό, έχω χωρίσει οριστικά από τη σχέση μου και έχω καταλήξει να έχω συνέχεια κρίσεις πανικού», αναφέρει η γυναίκα.

Την υπόθεση χειρίζεται η δικηγόρος κ. Ευαγγελία Αρνιθενού ενώ η εγκαλούσα εκπροσωπείται και από τον δικηγόρο κ. Στέλιο Αλεξανδρή.

 Πηγή:www.dimokratiki.gr

Related post

Κέφι, τραγούδι, χορός σε αποκριάτικους ρυθμούς στο 29ο Καρναβάλι Κρεστένων

Κέφι, τραγούδι, χορός σε αποκριάτικους ρυθμούς στο 29ο Καρναβάλι…

Παρουσία πλήθους κόσμου διεξήχθησαν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στο κέντρο της πόλης Ούτε η βροχή δε σταμάτησε το 29ο Καρναβάλι Κρεστένων! Την…
Διάρρηξη και 10.000€ σε γνωστή ψησταριά στον Πύργο- Μια προσαγωγή στην Α.Δ. Ηλείας

Διάρρηξη και 10.000€ σε γνωστή ψησταριά στον Πύργο- Μια…

Στο στόχαστρό του αυτή τη φορά γνωστή κεντρική ψησταριά στην Ηλειακή πρωτεύουσα… Η λεία του δεν ήταν τα “λαχταριστά” σουβλάκια, αλλά…
Πρωτιά για Α. Μαρούντα στις Εκλογές Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Ηλείας

Πρωτιά για Α. Μαρούντα στις Εκλογές Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών…

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής από τα εν…