Α.ΤΣΟΥΡΑΣ ΚΑΙ Θ.ΒΑΡΩΤΣΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ Γ.ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Δύο νέες σημαντικές προσθήκες στις Δημοτικές ενότητες Ιάρδανου και Βώλακα στο συνδυασμό του «Οραμα Δημιουργίας» ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου Γιάννης Αργυρόπουλος. Πρόκειται για το γυμναστή Ανδρέα Τσούρα και τον στρατιωτικό Θεόδωρο Βαρώτσο.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΟΥΡΑΣ (Δ.Ε.ΙΑΡΔΑΝΟΥ)

Ο Ανδρέας Τσούρας γεννήθηκε στο Πύργο και κατοικεί στο Αλποχώρι. Είναι γιός του Δημητρίου Τσούρα, προισταμένου της πρώην Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης Ηλείας και της Κωνσταντίνας Τσούρα, προισταμένης στο τμήμα εκλογών Νομαρχίας Ηλείας και πρώην Δημοτικού Συμβούλου Ιάρδανου. Είναι απόφοιτος  Γυμναστικής Ακαδημίας και ασχολείται με προγράμματα φυσικής αγωγής κυρίως με παιδιά στους Δήμους Ωλένης και Ζαχάρως. Επίσης είναι κάτοχος πτυχίου προπονητή ΟΥΕΦΑ, ενώ έχει διατελέσει υπεύθυνος στο τμήμα SPA του Ξενοδοχείου Αldemar.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΑΡΩΤΣΟΣ (Δ.Ε.ΒΩΛΑΚΟΣ)

Ο Θεόδωρος Βαρώτσος κατάγεται από την Αλφειούσα και κατοικεί στο Πύργο. Είναι παντρεμένος με την Παγανή Μιαούλη από το Λάνθι και έχει δύο κόρες. Είναι εν’ ενεργεία στρατιωτικός και υπηρετεί στη ΣΕΤΤΗΛ. Εχει διατελέσει πρόεδρος γονέων και κηδεμόνων στους  παιδικούς  σταθμούς του διευρυμένου Δήμου Πύργου. Ασχολείται με το ποδόσφαιρο καθώς ήταν διαιτητής ΕΠΣ Ηλείας Δ’ Εθνικής και γενικός γραμματέας στον Α.Ο. Αλφειούσας . Με τη συμμετοχή του,  στόχος του είναι να βελτιωθεί η καθημερινότητα στους συμπολίτες του στην Δημοτική Ενότητα Βώλακα και γενικότερα σε ολόκληρο το Δήμο και να αναβαθμιστεί ο ρόλος της ΣΕΤΤΗΛ με την λειτουργία του πιστοποιημένου ΚΕΚ.

Related post

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για τις εκκλησιαστικές περιουσίες”

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο…

Η βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ για την συνάντησή…
Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον θάνατο του Γέρου του Μοριά”

Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον…

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου θα τελεστεί στο Ναό της Αγίας Κυριακής στον Πύργο μνημόσυνο για τα 180 χρόνια από τον θάνατο…
Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για το νομό μας”

Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για…

Ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Κώστας Τσεριώνης μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ…