Ανακοίνωση Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησς ΝΔ αναφορικά με δημοσιεύματα για τον Δήμο Πύργου

Σύμφωνα με τη χθεσινή παρουσίαση και αναφορικά με σημερινά δημοσιεύματα του τοπικού τύπου της Ηλείας, επαναλαμβάνω πως παρακολουθούμε στενά και με πολλή προσοχή συνολικά την πορεία των αυτοδιοικητικών εκλογών α’ και β’ βαθμού σε ολόκληρη την επικράτεια, καθώς η εκλογική αυτή αναμέτρηση, μαζί με τις ευρωεκλογές, αποτελεί σημαντικό κομμάτι του μεγάλου μας στόχου, την επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη στην «μητέρα των μαχών», τις εθνικές εκλογές.

Με το βλέμμα, λοιπόν, στραμμένο στον στόχο της ισχυρής, αυτοδύναμης αυριανής κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας βαδίζουμε συντεταγμένα και με πειθαρχεία στον δρόμο των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου και συνιστούμε ωριμότητα, ηρεμία και νηφαλιότητα. Οι εκλογικές μάχες που έχουμε μπροστά μας αποτελούν πρόκληση για το παρόν και το μέλλον του τόπου.

Για τους  λόγους αυτούς και σεβόμενοι τον ρόλο και την άποψη των Νομαρχιακών και Τοπικών μας Οργανώσεων, αλλά και ευρύτερα της τοπικής κοινωνίας, εργαζόμαστε ακατάπαυστα για την ενότητα και τη συσπείρωση ανάμεσα στα μέλη της Παράταξής μας, πολύ περισσότερο δε, στις περιπτώσεις που έχουμε, σε επίπεδο δήμων, άνω του ενός συνδυασμού που προέρχεται ή που στηρίζεται από μέλη της πολιτικής μας οικογένειας.

Όλοι μαζί συνεχίζουμε τον αγώνα για το μέλλον που αξίζουμε. Συνεχίζουμε τον αγώνα δίνοντας με αξιώσεις τη μεγάλη μάχη των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών. Συνεχίζουμε για μια καθαρή νίκη της Νέας Δημοκρατίας και στον Δήμο Πύργου, ενώνοντας τις δυνάμεις μας.

 Και φυσικά, στηρίζουμε την επιλογή του Κόμματός μας, την επιλογή του Προέδρου μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον Νεκτάριο Φαρμάκη έναν νέο, δημιουργικό κι εργατικό άνθρωπο, πιστό στις  ιδέες και τις αξίες της ιστορικής μας Παράταξης, που έχει τα εφόδια και μπορεί να προσφέρει πολλά στον τόπο του.

Νίκος Χαρδαλιάς


Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΝΔ

Related post

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για τις εκκλησιαστικές περιουσίες”

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο…

Η βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ για την συνάντησή…
Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον θάνατο του Γέρου του Μοριά”

Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον…

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου θα τελεστεί στο Ναό της Αγίας Κυριακής στον Πύργο μνημόσυνο για τα 180 χρόνια από τον θάνατο…
Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για το νομό μας”

Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για…

Ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Κώστας Τσεριώνης μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ…