Ανακοίνωση Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησς ΝΔ αναφορικά με δημοσιεύματα για τον Δήμο Πύργου

Σύμφωνα με τη χθεσινή παρουσίαση και αναφορικά με σημερινά δημοσιεύματα του τοπικού τύπου της Ηλείας, επαναλαμβάνω πως παρακολουθούμε στενά και με πολλή προσοχή συνολικά την πορεία των αυτοδιοικητικών εκλογών α’ και β’ βαθμού σε ολόκληρη την επικράτεια, καθώς η εκλογική αυτή αναμέτρηση, μαζί με τις ευρωεκλογές, αποτελεί σημαντικό κομμάτι του μεγάλου μας στόχου, την επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη στην «μητέρα των μαχών», τις εθνικές εκλογές.

Με το βλέμμα, λοιπόν, στραμμένο στον στόχο της ισχυρής, αυτοδύναμης αυριανής κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας βαδίζουμε συντεταγμένα και με πειθαρχεία στον δρόμο των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου και συνιστούμε ωριμότητα, ηρεμία και νηφαλιότητα. Οι εκλογικές μάχες που έχουμε μπροστά μας αποτελούν πρόκληση για το παρόν και το μέλλον του τόπου.

Για τους  λόγους αυτούς και σεβόμενοι τον ρόλο και την άποψη των Νομαρχιακών και Τοπικών μας Οργανώσεων, αλλά και ευρύτερα της τοπικής κοινωνίας, εργαζόμαστε ακατάπαυστα για την ενότητα και τη συσπείρωση ανάμεσα στα μέλη της Παράταξής μας, πολύ περισσότερο δε, στις περιπτώσεις που έχουμε, σε επίπεδο δήμων, άνω του ενός συνδυασμού που προέρχεται ή που στηρίζεται από μέλη της πολιτικής μας οικογένειας.

Όλοι μαζί συνεχίζουμε τον αγώνα για το μέλλον που αξίζουμε. Συνεχίζουμε τον αγώνα δίνοντας με αξιώσεις τη μεγάλη μάχη των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών. Συνεχίζουμε για μια καθαρή νίκη της Νέας Δημοκρατίας και στον Δήμο Πύργου, ενώνοντας τις δυνάμεις μας.

 Και φυσικά, στηρίζουμε την επιλογή του Κόμματός μας, την επιλογή του Προέδρου μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον Νεκτάριο Φαρμάκη έναν νέο, δημιουργικό κι εργατικό άνθρωπο, πιστό στις  ιδέες και τις αξίες της ιστορικής μας Παράταξης, που έχει τα εφόδια και μπορεί να προσφέρει πολλά στον τόπο του.

Νίκος Χαρδαλιάς


Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΝΔ

Related post

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ  ΗΛΕΙΑΣ ΤΟΝΙΖΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΕΠ.

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ…

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΑΒΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Να ξεκαθαρίσoυν οι προθέσεις και οι αποφάσεις για το…
Μιχάλης Κατρίνης: ‘’Η κυβέρνηση οδηγεί τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και την κοινωνία στο περιθώριο’’

Μιχάλης Κατρίνης: ‘’Η κυβέρνηση οδηγεί τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και…

Στον υψηλό πληθωρισμό, την ακρίβεια και την συρρίκνωση εισοδημάτων των πολιτών, όπως και στην ανάγκη ουσιαστικής στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, αναφέρθηκε…
Κώστας Νικολούτσος στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: «Η στήριξη των μικρών επιχειρήσεων έχει και κοινωνικό χαρακτήρα»

Κώστας Νικολούτσος στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: «Η στήριξη των μικρών…

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας, Κώστας Νικολούτσος μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο, στον αέρα του διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού ΛΕΤΡΙΝΑ FM για τα…