ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ

Οι εκλογές αυτές γίνονται σε μια περίοδο που τα λαϊκά νοικοκυριά βρίσκονται αντιμέτωπα με τη σκληρή πραγματικότητα, παρά την προσπάθεια που γίνεται κύρια από τη μεριά της κυβέρνησης να καλλιεργηθεί ένα αίσθημα αναμονής και κάλπικων προσδοκιών. Τη σκληρή πραγματικότητα για τους εργαζόμενους, τους νέους, τους αγρότες-κτηνοτρόφους, τους συνταξιούχους και μικρούς ΕΒΕ συνθέτουν τα προβλήματα είτε στο χώρο δουλειάς είτε στο χώρο κατοικίας. Αποτέλεσμα μιας βάρβαρης πολιτικής που νιώθουμε στο πετσί μας όλα αυτά τα χρόνια, πολιτική που εφαρμόζεται από τις κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ σήμερα ΝΔ – ΠΑΣΟΚ παλιότερα καθώς και των διαφόρων συμμάχων τους κάθε φορά. Αυτή η πολιτική βρίσκει και πρόθυμους, αιρετούς στην Τοπική Διοίκηση.

Δίπλα στην ανεργία, τη δραματική μείωση της αγοραστικής δύναμης του εισοδήματος, την ακριβοπληρωμένη παιδεία. υγεία και τόσα άλλα, έρχεται να προστεθεί η ανταποδοτικότητα που είναι μόνιμη πηγή χρηματοδότησης για το ταμείο του Δήμου από τις τσέπες των δημοτών, να πληρώσουμε ακριβά κάθε κοινωνική δομή το νερό, το δημοτικό ηλεκτροφωτισμό, την αποκομιδή των απορριμάτων.  

Στα βάσανα όμως των δημοτών μας έρχονται να προστεθούν

  • Την έλλειψη αθλητικών υποδομών σύμφωνα με τις ανάγκες των πολιτών και όπως πηγάζει από το Ιστορικό όνομα της Αρχαίας Ολυμπία
  • Την απουσία σχεδιασμού τουριστική προβολής, υποδομών, υπηρεσιών  και αξιοποίηση της Ολύμπιας, με γνώμονα τους εργαζόμενους και τους μικρούς αυτοαπασχολούμενους του Δήμου.
  • Την μικρή χρηματοδότηση έργων αντιπλημμυρικής και αντισεισμικής θωράκισης με αποτέλεσμα την φετινή καταστροφή της αγροτικής οδοποιίας και όχι μόνο.
  • Την υποτυπώδη υποδομή για την στήριξή της κτηνοτροφία    

Αυτά είναι βέβαια απλά ενδεικτικά.    Ο κατάλογος είναι πολύ μακρύς. Πηγαίνοντας προς τις εκλογές θα μιλήσουμε και για τα υπόλοιπα και πιο αναλυτικά

 Οι δημότες του δήμου μας έχουν αποκτήσει αρκετή πείρα όλα αυτά τα χρόνια. Βαρέθηκαν τις κωλοτούμπες. Μπορούν και πρέπει να απορρίψουν τα διάφορα διλήμματα και ιδεολογήματα που μέχρι τις εκλογές θα ακουστούν. Να ψηφίσουν με βάση τα οξυμένα προβλήματα τους. Ποιος είναι υπεύθυνος γι’αυτά, ποια είναι η λύση τους σε όφελος του λαϊκού νοικοκυριού, πως θα δοθεί αυτή η λύση και από ποιόν.

 

 

ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΆΦΟΡΑ

Είμαστε ο συνδυασμός που στηρίζεται από το ΚΚΕ, είμαστε αυτοί που συναντήθηκαν στους αγώνες που αναπτύχθηκαν για να πάρουμε πίσω ό,τι μας ανήκει.

Απευθύνουμε κάλεσμα συμπόρευσης σε όλους τους δημότες ανεξάρτητα από τι κόμμα ψήφιζαν μέχρι χθες, ανεξάρτητα που ανήκαν ιδεολογικά πολιτικά.

Με ισχυρή «Λαϊκή Συσπείρωση» στο δήμο ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ, 

Η ανατροπή που έχει ανάγκη η πλειοψηφία των δημοτών μας, δεν θα έλθουν από «σωτήρες» ή «ικανούς», θα έλθει από τα κάτω με τη δράση, την οργάνωση, τον αγώνα.

Σε αυτή την κατεύθυνση όλοι εμείς οι υποψήφιοι, θα διαθέσουμε όλες μας τις δυνάμεις, θα είμαστε στην πρώτη γραμμή όπως κάναμε μέχρι τώρα.

Υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Τζαβάρας

Οι πρώτοι υποψήφιοι:

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ :  δημόσιος υπάλληλος πρώην δημοτικός σύμβουλος

ΒΟΥΤΣΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ:   οικοδόμος

ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ:  συνταξιούχος

ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ:  εκπαιδευτικός, πρώην δημοτικός σύμβουλος, συνεργαζόμενος

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ: συνταξιούχος εφοριακός

ΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ:  ηλεκτρολόγος

ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ ΖΩΗΣ:  οικοδομος

ΤΣΙΓΚΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ: ξυλουργός

Related post

Ενημέρωση στα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Πηνειού για τους καφέ κάδους

Ενημέρωση στα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Πηνειού για τους…

«Φροντίζουμε μαζί τον πλανήτη μας» Για τα πολυδιάστατα οφέλη της διαχείρισης των βιοαποβλήτων στην πηγή και την ορθή χρήση των καφέ…
Εξαίρεση παραλιών Μπισχινόκαμπου-Ακίδα από τις «Απάτητες  Παραλίες»

Εξαίρεση παραλιών Μπισχινόκαμπου-Ακίδα από τις «Απάτητες Παραλίες»

Εξαιρέθηκαν από τον νέο θεσμό των Απάτητων Παραλιών, που έχει στόχο να προστατευθούν παραλίες που βρίσκονται σε περιοχές Natura, οι παραλίες…
Διονύσης Καλαματιανός: «Προοδευτική συνεργασία για να βγει η χώρα από το τέλμα»

Διονύσης Καλαματιανός: «Προοδευτική συνεργασία για να βγει η χώρα…

Σημεία από τηλεοπτικές συνεντεύξεις του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και Τομεάρχη Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Διονύση Καλαματιανού. Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών στη χώρα…