Απόστολος Κατσιφάρας- Περιοδεία στην Αμαλιάδα

«Χρέος μας ν’ ακούμε τις τοπικές κοινωνίες και ν’ απαντάμε στις ανάγκες τους»

Στην Αμαλιάδα περιόδευσε τη Τρίτη το πρωί ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα- Δικαίωμα στην Πρόοδο» Απόστολος Κατσιφάρας, συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού. Ο κ. Κατσιφάρας και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι κατά τις συναντήσεις τους με τους πολίτες, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν στις παρεμβάσεις που υλοποίησε και προωθεί στην περιοχή η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αλλά και για τους στόχους της επόμενης μέρας.

Κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησαν στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο και στη διάρκεια της συνάντησης με τον Δήμαρχο Ήλιδας Χρήστο Χριστοδουλόπουλο, ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο έργο αστικής ανάπλασης του Ιστορικού και Εμπορικού Κέντρου Αμαλιάδας, όπως επίσης στη λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας, το οποίο υλοποιεί στοχευμένες δράσεις.

Κατά τις επαφές με τους πολίτες συζητήθηκαν ακόμη η ενίσχυση του Νοσοκομείου Αμαλιάδας για τη συνέχιση της λειτουργίας του, όπως επίσης η βελτίωση της προσβασιμότητας και οδικής ασφάλειας που επιτυγχάνεται με το έργο Συντήρηση Οδικών Αξόνων και Συνδετήριων Τμημάτων από Κατάκολο – Αγ. Ανδρέα – Σκουροχώρι – Μυρτιά προς Αγ. Ηλία και Δουνέικα – Αμαλιάδα».

«Νοιαζόμαστε για τον πολίτη. Ακούμε τις τοπικές κοινωνίες. Οι ανάγκες των πολιτών, η βελτίωση της ποιότητας ζωής τους, η καθημερινότητα τους, βρίσκονται στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας. Κάναμε πολλά, σχεδιάζουμε πολλά περισσότερα, είμαστε ο μοναδικός συνδυασμός με σχέδιο για την επόμενη μέρα», ανέφερε ο κ. Κατσιφάρας. Προσθέτοντας ότι η περιφερειακή αρχή, με μια δέσμη έργων, θεμελιώνει τις προϋποθέσεις ανάπτυξης της περιοχής.

Την Τετάρτη σε Ανδραβίδα και Βάρδα

 Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα- Δικαίωμα στην Πρόοδο» Απόστολος Κατσιφάρας, συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019, από 7 το απόγευμα θα συνεχίσουν την περιοδεία τους στην Π.Ε Ηλείας, με επισκέψεις στην Ανδραβίδα και τη Βάρδα.

Related post

Πύργος: Αστυνομικοί “τσάκωσαν” τρεις ΡΟΜΑ με κλεμμένες τραπεζικές κάρτες να κανουν ψώνια

Πύργος: Αστυνομικοί “τσάκωσαν” τρεις ΡΟΜΑ με κλεμμένες τραπεζικές κάρτες…

Σύλληψη τριών ημεδαπών για κλοπή κατά συναυτουργία Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στον Πύργο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος…
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Υποβολή πρότασης για έργα ύψους 4.200.000 ευρώ στο Ταμείο Ανάκαμψης

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Υποβολή πρότασης για έργα ύψους 4.200.000 ευρώ…

Ψηφιακοί υδρομετρητές και έλεγχος διαρροών σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Δήμου Υποβολή πρότασης για έργα ύψους 4.200.000 ευρώ…
Καταγγελία Εργατικού Ατυχήματος

Καταγγελία Εργατικού Ατυχήματος

Το Εργατικό Κέντρο Πύργου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τα εργατικά δυστυχήματα και ατυχήματα στη πόλη μας. Σε μία περίοδο,…