ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ-ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΥΘΥΝΗΣ: ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΜΕ, ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Δράσεις σε συνεργασία με ενεργούς πολίτες ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου κ. Λάμπης Αριστειδόπουλος.

    Συμμετέχουμε, συνδιαμορφώνουμε, ευαισθητοποιούμε, χτίζουμε μαζί το μέλλον του Δήμου Πύργου. Με αυτό το μήνυμα η Δημοτική Παράταξη ¨Δήμος Πύργου-Πρωτεύουσα Ευθύνης¨  απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής σε δράσεις με την συμμετοχή ενεργών πολιτών του Δήμου Πύργου και στελεχών της παράταξης.

    Η κινητοποίηση της κοινωνίας και η συμμετοχή όλων, μας επιτρέπει να    συνδιαμορφώσουμε τις προτεραιότητές μας για να πάμε το Δήμο μας ένα βήμα μπροστά, υπογράμμισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου κ. Λάμπης Αριστειδόπουλος.

   Για να πετύχουμε πρέπει να σταματήσουμε να παλεύουμε μόνοι μας. Πρέπει να παλεύουμε όλοι μαζί. Επεσήμανε ο κ. Αριστειδόπουλος, κατά την εξαγγελία σειράς δράσεων και πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει η παράταξη  ¨Δήμος Πύργου-Πρωτεύουσα Ευθύνης¨  .

   Η πρώτη δράση αφορά τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και θα διοργανωθεί την Πέμπτη 4 Απριλίου, παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων, και ώρα 5:00 έως 8:00 το απόγευμα στον Πύργο (στην πλατεία δεξαμενής) με τη συμμετοχή φιλοζωικών οργανώσεων, κτηνιάτρων, ψυχολόγων και ενεργών πολιτών.

    Θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις για την ανακύκλωση (ο πρώην Δήμος Ιάρδανου ήταν ο πρώτος Δήμος στην Ηλεία που εφάρμοσε το πρόγραμμα ανακύκλωσης του 2006), την γυναικεία επιχειρηματικότητα και την νεολαία, σε συνεργασία με συλλόγους, οργανώσεις και ενεργούς πολίτες που εκφράζουν την αγωνία τους για την αντιμετώπιση προβλημάτων καθημερινότητας που επηρεάζουν τη ζωή όλων μας. 

       Τέλος, ο κ  Αριστειδόπουλος, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, θα κάνει αναφορά στο σχεδιασμό της παράταξης για την διαχείριση των αδέσποτων ζώων στον Δήμο μας.

Related post

Πύργος: Αστυνομικοί “τσάκωσαν” τρεις ΡΟΜΑ με κλεμμένες τραπεζικές κάρτες να κανουν ψώνια

Πύργος: Αστυνομικοί “τσάκωσαν” τρεις ΡΟΜΑ με κλεμμένες τραπεζικές κάρτες…

Σύλληψη τριών ημεδαπών για κλοπή κατά συναυτουργία Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στον Πύργο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος…
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Υποβολή πρότασης για έργα ύψους 4.200.000 ευρώ στο Ταμείο Ανάκαμψης

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Υποβολή πρότασης για έργα ύψους 4.200.000 ευρώ…

Ψηφιακοί υδρομετρητές και έλεγχος διαρροών σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Δήμου Υποβολή πρότασης για έργα ύψους 4.200.000 ευρώ…
Καταγγελία Εργατικού Ατυχήματος

Καταγγελία Εργατικού Ατυχήματος

Το Εργατικό Κέντρο Πύργου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τα εργατικά δυστυχήματα και ατυχήματα στη πόλη μας. Σε μία περίοδο,…