ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ-ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΥΘΥΝΗΣ: ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΜΕ, ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Δράσεις σε συνεργασία με ενεργούς πολίτες ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου κ. Λάμπης Αριστειδόπουλος.

    Συμμετέχουμε, συνδιαμορφώνουμε, ευαισθητοποιούμε, χτίζουμε μαζί το μέλλον του Δήμου Πύργου. Με αυτό το μήνυμα η Δημοτική Παράταξη ¨Δήμος Πύργου-Πρωτεύουσα Ευθύνης¨  απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής σε δράσεις με την συμμετοχή ενεργών πολιτών του Δήμου Πύργου και στελεχών της παράταξης.

    Η κινητοποίηση της κοινωνίας και η συμμετοχή όλων, μας επιτρέπει να    συνδιαμορφώσουμε τις προτεραιότητές μας για να πάμε το Δήμο μας ένα βήμα μπροστά, υπογράμμισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου κ. Λάμπης Αριστειδόπουλος.

   Για να πετύχουμε πρέπει να σταματήσουμε να παλεύουμε μόνοι μας. Πρέπει να παλεύουμε όλοι μαζί. Επεσήμανε ο κ. Αριστειδόπουλος, κατά την εξαγγελία σειράς δράσεων και πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει η παράταξη  ¨Δήμος Πύργου-Πρωτεύουσα Ευθύνης¨  .

   Η πρώτη δράση αφορά τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και θα διοργανωθεί την Πέμπτη 4 Απριλίου, παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων, και ώρα 5:00 έως 8:00 το απόγευμα στον Πύργο (στην πλατεία δεξαμενής) με τη συμμετοχή φιλοζωικών οργανώσεων, κτηνιάτρων, ψυχολόγων και ενεργών πολιτών.

    Θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις για την ανακύκλωση (ο πρώην Δήμος Ιάρδανου ήταν ο πρώτος Δήμος στην Ηλεία που εφάρμοσε το πρόγραμμα ανακύκλωσης του 2006), την γυναικεία επιχειρηματικότητα και την νεολαία, σε συνεργασία με συλλόγους, οργανώσεις και ενεργούς πολίτες που εκφράζουν την αγωνία τους για την αντιμετώπιση προβλημάτων καθημερινότητας που επηρεάζουν τη ζωή όλων μας. 

       Τέλος, ο κ  Αριστειδόπουλος, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, θα κάνει αναφορά στο σχεδιασμό της παράταξης για την διαχείριση των αδέσποτων ζώων στον Δήμο μας.

Related post

Ενημέρωση στα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Πηνειού για τους καφέ κάδους

Ενημέρωση στα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Πηνειού για τους…

«Φροντίζουμε μαζί τον πλανήτη μας» Για τα πολυδιάστατα οφέλη της διαχείρισης των βιοαποβλήτων στην πηγή και την ορθή χρήση των καφέ…
Εξαίρεση παραλιών Μπισχινόκαμπου-Ακίδα από τις «Απάτητες  Παραλίες»

Εξαίρεση παραλιών Μπισχινόκαμπου-Ακίδα από τις «Απάτητες Παραλίες»

Εξαιρέθηκαν από τον νέο θεσμό των Απάτητων Παραλιών, που έχει στόχο να προστατευθούν παραλίες που βρίσκονται σε περιοχές Natura, οι παραλίες…
Διονύσης Καλαματιανός: «Προοδευτική συνεργασία για να βγει η χώρα από το τέλμα»

Διονύσης Καλαματιανός: «Προοδευτική συνεργασία για να βγει η χώρα…

Σημεία από τηλεοπτικές συνεντεύξεις του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και Τομεάρχη Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Διονύση Καλαματιανού. Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών στη χώρα…