ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ-ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΥΘΥΝΗΣ: ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΜΕ, ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Δράσεις σε συνεργασία με ενεργούς πολίτες ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου κ. Λάμπης Αριστειδόπουλος.

    Συμμετέχουμε, συνδιαμορφώνουμε, ευαισθητοποιούμε, χτίζουμε μαζί το μέλλον του Δήμου Πύργου. Με αυτό το μήνυμα η Δημοτική Παράταξη ¨Δήμος Πύργου-Πρωτεύουσα Ευθύνης¨  απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής σε δράσεις με την συμμετοχή ενεργών πολιτών του Δήμου Πύργου και στελεχών της παράταξης.

    Η κινητοποίηση της κοινωνίας και η συμμετοχή όλων, μας επιτρέπει να    συνδιαμορφώσουμε τις προτεραιότητές μας για να πάμε το Δήμο μας ένα βήμα μπροστά, υπογράμμισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου κ. Λάμπης Αριστειδόπουλος.

   Για να πετύχουμε πρέπει να σταματήσουμε να παλεύουμε μόνοι μας. Πρέπει να παλεύουμε όλοι μαζί. Επεσήμανε ο κ. Αριστειδόπουλος, κατά την εξαγγελία σειράς δράσεων και πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει η παράταξη  ¨Δήμος Πύργου-Πρωτεύουσα Ευθύνης¨  .

   Η πρώτη δράση αφορά τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και θα διοργανωθεί την Πέμπτη 4 Απριλίου, παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων, και ώρα 5:00 έως 8:00 το απόγευμα στον Πύργο (στην πλατεία δεξαμενής) με τη συμμετοχή φιλοζωικών οργανώσεων, κτηνιάτρων, ψυχολόγων και ενεργών πολιτών.

    Θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις για την ανακύκλωση (ο πρώην Δήμος Ιάρδανου ήταν ο πρώτος Δήμος στην Ηλεία που εφάρμοσε το πρόγραμμα ανακύκλωσης του 2006), την γυναικεία επιχειρηματικότητα και την νεολαία, σε συνεργασία με συλλόγους, οργανώσεις και ενεργούς πολίτες που εκφράζουν την αγωνία τους για την αντιμετώπιση προβλημάτων καθημερινότητας που επηρεάζουν τη ζωή όλων μας. 

       Τέλος, ο κ  Αριστειδόπουλος, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, θα κάνει αναφορά στο σχεδιασμό της παράταξης για την διαχείριση των αδέσποτων ζώων στον Δήμο μας.

Related post

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για τις εκκλησιαστικές περιουσίες”

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο…

Η βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ για την συνάντησή…
Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον θάνατο του Γέρου του Μοριά”

Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον…

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου θα τελεστεί στο Ναό της Αγίας Κυριακής στον Πύργο μνημόσυνο για τα 180 χρόνια από τον θάνατο…
Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για το νομό μας”

Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για…

Ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Κώστας Τσεριώνης μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ…