ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ-ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΥΘΥΝΗΣ: ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΜΕ, ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Δράσεις σε συνεργασία με ενεργούς πολίτες ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου κ. Λάμπης Αριστειδόπουλος.

    Συμμετέχουμε, συνδιαμορφώνουμε, ευαισθητοποιούμε, χτίζουμε μαζί το μέλλον του Δήμου Πύργου. Με αυτό το μήνυμα η Δημοτική Παράταξη ¨Δήμος Πύργου-Πρωτεύουσα Ευθύνης¨  απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής σε δράσεις με την συμμετοχή ενεργών πολιτών του Δήμου Πύργου και στελεχών της παράταξης.

    Η κινητοποίηση της κοινωνίας και η συμμετοχή όλων, μας επιτρέπει να    συνδιαμορφώσουμε τις προτεραιότητές μας για να πάμε το Δήμο μας ένα βήμα μπροστά, υπογράμμισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου κ. Λάμπης Αριστειδόπουλος.

   Για να πετύχουμε πρέπει να σταματήσουμε να παλεύουμε μόνοι μας. Πρέπει να παλεύουμε όλοι μαζί. Επεσήμανε ο κ. Αριστειδόπουλος, κατά την εξαγγελία σειράς δράσεων και πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει η παράταξη  ¨Δήμος Πύργου-Πρωτεύουσα Ευθύνης¨  .

   Η πρώτη δράση αφορά τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και θα διοργανωθεί την Πέμπτη 4 Απριλίου, παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων, και ώρα 5:00 έως 8:00 το απόγευμα στον Πύργο (στην πλατεία δεξαμενής) με τη συμμετοχή φιλοζωικών οργανώσεων, κτηνιάτρων, ψυχολόγων και ενεργών πολιτών.

    Θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις για την ανακύκλωση (ο πρώην Δήμος Ιάρδανου ήταν ο πρώτος Δήμος στην Ηλεία που εφάρμοσε το πρόγραμμα ανακύκλωσης του 2006), την γυναικεία επιχειρηματικότητα και την νεολαία, σε συνεργασία με συλλόγους, οργανώσεις και ενεργούς πολίτες που εκφράζουν την αγωνία τους για την αντιμετώπιση προβλημάτων καθημερινότητας που επηρεάζουν τη ζωή όλων μας. 

       Τέλος, ο κ  Αριστειδόπουλος, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, θα κάνει αναφορά στο σχεδιασμό της παράταξης για την διαχείριση των αδέσποτων ζώων στον Δήμο μας.

Related post

Διπλός σεισμός 5,7 και 4 Ρίχτερ ανοικτά της Ηλείας

Διπλός σεισμός 5,7 και 4 Ρίχτερ ανοικτά της Ηλείας

Ο σεισμός των 5,7 Ρίχτερ έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της χώρας Δύο απανωτοί σεισμοί μεγέθους 5,7 Ρίχτερ και 4 Ρίχτερ…
ΔΡΑΣΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΡΟΜΑ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ΚΥΛΛΗΝΗΣ

ΔΡΑΣΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΡΟΜΑ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ΚΥΛΛΗΝΗΣ

Με αφορμή τα αυξημένα κρούσματα Ιλαράς σε παιδιά, πραγματοποιήθηκε εμβολιασμός σε παιδιά Ρομά την Τετάρτη 27/3/2024 στους καταυλισμούς του Δήμου Ανδραβίδας-…
Έρχονται αλλαγές στις διακοπές ρεύματος και φυσικού αερίου

Έρχονται αλλαγές στις διακοπές ρεύματος και φυσικού αερίου

Λογαριασμοί ρεύματος: Νέοι κανόνες για τους καταναλωτές με ληξιπρόθεσμα χρέη – πότε κόβουν το ρεύμα οι πάροχοι. Αυστηρότερο πλαίσιο για τον λεγόμενο «ενεργειακό…