ΔΥΟ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΠΥΡΓΟΥ

O Ιερός Ναός Αγ. Σπυρίδωνος , συνεχίζοντας την πολυποίκιλη Ενοριακή δράση και Κοινωνική προσφορά του, διοργανώνει δύο ακόμη αξιόλογες εκδηλώσεις ως εξής:
 
Α) Το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018 και ώρα 9:00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο «ΑΠΟΛΛΩΝ» Πύργου, σε συνεργασία με την Ανώτερη Δραματική Σχολή «MELISSA ART SCHOOL», θα παρουσιασθεί το Θεατρικό έργο του Δημήτρη Ψαθά «Ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ», σε σκηνοθεσία της κ. Έλντας Πανοπούλου.
 
Στην Θεατρική αυτή παράσταση των αποφοίτων της Σχολής που ενθουσίασε το κοινό της Αθήνας, ο θίασος είναι 17 μελής και πρωταγωνιστούν: Προκόπης Αναλυτής, Γιάννης Απέργης, Κατερίνα Γρηγορίου, Μιχάλης Δρόσος, Αθανασία Κατσηδήμα, Ερμιόνη Κομωδρόμου, Νίκος Παπαγιάννης, Τάσος Τσώνης.

Συμμετέχουν: Ίλντα Γκιώνη, Γιώργος Καρανίκας, Θάνος Κόντζογλου, Ελευθερία Μπουράνη, Γιώργος Παππάς, Σπύρος Στυλιανέσης, Έλενα Γαβρά, Αθηνά Λάτση και Μαρία Πιπιλιού.
 
Η Είσοδος στην Θεατρική αυτή παράσταση είναι δωρεάν και είναι μια κοινωνική προσφορά του Ιερού Ναού , για τους Χριστιανούς και φίλους της Ενορίας , ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δεν θα σταλούν ιδιαίτερες προσκλήσεις.
 
Β) Την Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 και ώρα 7:30 μ.μ. , σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων (Π.Ε.Θ.) Ηλείας και τον Σύνδεσμο Πολεμιστών- Τραυματιών Κύπρου, διοργανώνει μία αξιόλογη εκδήλωση Εθνικής αυτοσυνειδησίας με θέμα: «Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ», η οποία θα πραγματοποιηθεί εντός του Ιερού Ναού.
Στην εκδήλωση αυτή έχουν προσκληθεί και θα ομιλήσουν: 
1) Ο κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΓΙΑΛΛΟΥΡΙΔΗΣ Καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής και Διευθυντής του Κέντρου Ανατολικών Σπουδών, για τον Πολιτισμό και την Επικοινωνία του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών.
2) Ο κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΩΤΗΡΕΛΗΣ Καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Οι εκλεκτοί ομιλητές και διακεκριμένοι επιστήμονες, θα αναφερθούν κυρίως στο Κυπριακό πρόβλημα και στο Σκοπιανό ζήτημα, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη αυτό τον καιρό.
 
Η εκδήλωση αυτή αξίζει να τονισθεί ότι είναι αφιερωμένη στους Πολεμιστές και Αγνοουμένους της Κυπριακής Τραγωδίας, καθώς επίσης και στους δύο Έλληνες Αξιωματικούς μας, που κρατούνται παρανόμως αιχμάλωτοι σε καιρό ειρήνης, στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Τουρκίας (Ανδριανούπολη). Η είσοδος και σε αυτή την εκδήλωση είναι ελεύθερη και δεν θα σταλούν ιδιαίτερες προσκλήσεις.

Related post

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για τις εκκλησιαστικές περιουσίες”

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο…

Η βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ για την συνάντησή…
Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον θάνατο του Γέρου του Μοριά”

Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον…

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου θα τελεστεί στο Ναό της Αγίας Κυριακής στον Πύργο μνημόσυνο για τα 180 χρόνια από τον θάνατο…
Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για το νομό μας”

Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για…

Ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Κώστας Τσεριώνης μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ…