ΔΥΟ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΠΥΡΓΟΥ

O Ιερός Ναός Αγ. Σπυρίδωνος , συνεχίζοντας την πολυποίκιλη Ενοριακή δράση και Κοινωνική προσφορά του, διοργανώνει δύο ακόμη αξιόλογες εκδηλώσεις ως εξής:
 
Α) Το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018 και ώρα 9:00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο «ΑΠΟΛΛΩΝ» Πύργου, σε συνεργασία με την Ανώτερη Δραματική Σχολή «MELISSA ART SCHOOL», θα παρουσιασθεί το Θεατρικό έργο του Δημήτρη Ψαθά «Ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ», σε σκηνοθεσία της κ. Έλντας Πανοπούλου.
 
Στην Θεατρική αυτή παράσταση των αποφοίτων της Σχολής που ενθουσίασε το κοινό της Αθήνας, ο θίασος είναι 17 μελής και πρωταγωνιστούν: Προκόπης Αναλυτής, Γιάννης Απέργης, Κατερίνα Γρηγορίου, Μιχάλης Δρόσος, Αθανασία Κατσηδήμα, Ερμιόνη Κομωδρόμου, Νίκος Παπαγιάννης, Τάσος Τσώνης.

Συμμετέχουν: Ίλντα Γκιώνη, Γιώργος Καρανίκας, Θάνος Κόντζογλου, Ελευθερία Μπουράνη, Γιώργος Παππάς, Σπύρος Στυλιανέσης, Έλενα Γαβρά, Αθηνά Λάτση και Μαρία Πιπιλιού.
 
Η Είσοδος στην Θεατρική αυτή παράσταση είναι δωρεάν και είναι μια κοινωνική προσφορά του Ιερού Ναού , για τους Χριστιανούς και φίλους της Ενορίας , ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δεν θα σταλούν ιδιαίτερες προσκλήσεις.
 
Β) Την Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 και ώρα 7:30 μ.μ. , σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων (Π.Ε.Θ.) Ηλείας και τον Σύνδεσμο Πολεμιστών- Τραυματιών Κύπρου, διοργανώνει μία αξιόλογη εκδήλωση Εθνικής αυτοσυνειδησίας με θέμα: «Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ», η οποία θα πραγματοποιηθεί εντός του Ιερού Ναού.
Στην εκδήλωση αυτή έχουν προσκληθεί και θα ομιλήσουν: 
1) Ο κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΓΙΑΛΛΟΥΡΙΔΗΣ Καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής και Διευθυντής του Κέντρου Ανατολικών Σπουδών, για τον Πολιτισμό και την Επικοινωνία του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών.
2) Ο κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΩΤΗΡΕΛΗΣ Καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Οι εκλεκτοί ομιλητές και διακεκριμένοι επιστήμονες, θα αναφερθούν κυρίως στο Κυπριακό πρόβλημα και στο Σκοπιανό ζήτημα, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη αυτό τον καιρό.
 
Η εκδήλωση αυτή αξίζει να τονισθεί ότι είναι αφιερωμένη στους Πολεμιστές και Αγνοουμένους της Κυπριακής Τραγωδίας, καθώς επίσης και στους δύο Έλληνες Αξιωματικούς μας, που κρατούνται παρανόμως αιχμάλωτοι σε καιρό ειρήνης, στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Τουρκίας (Ανδριανούπολη). Η είσοδος και σε αυτή την εκδήλωση είναι ελεύθερη και δεν θα σταλούν ιδιαίτερες προσκλήσεις.

Related post

ΔΡΑΣΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΡΟΜΑ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ΚΥΛΛΗΝΗΣ

ΔΡΑΣΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΡΟΜΑ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ΚΥΛΛΗΝΗΣ

Με αφορμή τα αυξημένα κρούσματα Ιλαράς σε παιδιά, πραγματοποιήθηκε εμβολιασμός σε παιδιά Ρομά την Τετάρτη 27/3/2024 στους καταυλισμούς του Δήμου Ανδραβίδας-…
Έρχονται αλλαγές στις διακοπές ρεύματος και φυσικού αερίου

Έρχονται αλλαγές στις διακοπές ρεύματος και φυσικού αερίου

Λογαριασμοί ρεύματος: Νέοι κανόνες για τους καταναλωτές με ληξιπρόθεσμα χρέη – πότε κόβουν το ρεύμα οι πάροχοι. Αυστηρότερο πλαίσιο για τον λεγόμενο «ενεργειακό…
Τριγμοί στο μέτωπο της πρότασης δυσπιστίας: Οξείες αντιδράσεις μετά την αποκάλυψη Παππά για προσυνεννόηση

Τριγμοί στο μέτωπο της πρότασης δυσπιστίας: Οξείες αντιδράσεις μετά…

Βέλη από τους συνυπογράφοντες την πρόταση δυσπιστίας και για την πρόταση Κασσελάκη για εκλογές με διεθνείς παρατηρητές Εσωτερικές αντιστάσεις, προσωπικές στρατηγικές…