ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. ΗΛΕΙΑΣ – Με προσπάθεια και αισιοδοξία και το 2018

Την  περασμένη Κυριακή  τα μέλη, οι  φίλοι και υποστηρικτές της Ελληνικής ΕταιρείαςΑντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.) Ηλείας, συναντήθηκαν στο χώρο που στεγάζεται ο σύλλογος στον Πύργο, για δώσουν το παρόν στην καθιερωμένη κοπή της πίτας .

  «Κόψαμε την πίτα μας για 3η χρονιά, κάνοντας ουσιαστικά την πρώτη μας συνάντηση για το 2018. Θέλω να πιστεύω ότι και κατά την διάρκεια αυτής της χρονιάς θα συνεχίσουμε, οπλισμένοι με αισιοδοξία και με όποιες δυνάμεις διαθέτουμε να προσπαθούμε να ενημερώσουμε τους πολίτες της Ηλείας για τις ρευματοπάθειες. Καλούμε όσους πάσχουν από κάποια μορφή ρευματοπάθειας, ή έχουν κάποιον συγγενή ασθενή να γίνουν μέλη του συλλόγου μας. Ευχαριστούμε τους ρευματολόγους που μας συμπαραστέκονται και προσκαλούμε όσους δεν το έχουν ακόμα κάνει –παρά τις προσκλήσεις μας- να συνδράμουν και αυτοί στην προσπάθεια μας»… δήλωσε ηπρόεδρος της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. Ηλείας Μαρία Πλάγου.

Να σημειωθεί ότι μετά την κοπή της πίτας έγινε συζήτηση μεταξύ των παρόντων για τον προγραμματισμό των δράσεων του 2018. Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, έδωσαν το παρόν οι ρευματολόγοι Κώστας Ιορδάνου και Μαρία Χριστοπούλου καθώς και η πρόεδρος του συλλόγου «Παντοκράτωρ», Χαρά Ρόρρη.

Related post

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για τις εκκλησιαστικές περιουσίες”

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο…

Η βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ για την συνάντησή…
Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον θάνατο του Γέρου του Μοριά”

Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον…

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου θα τελεστεί στο Ναό της Αγίας Κυριακής στον Πύργο μνημόσυνο για τα 180 χρόνια από τον θάνατο…
Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για το νομό μας”

Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για…

Ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Κώστας Τσεριώνης μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ…