Επιμελητήριο Ηλείας για μεταφορά ημερομηνίας έναρξης υποβολων προγραμματων ΕΠΑνΕΚ

Αποδοχή Πρότασης Επιμελητηρίου Ηλείας για μεταφορά ημερομηνίας έναρξης ηλεκτρονικής υποβολής προγραμμάτων του ΕΠΑνΕΚ

Πιο συγκεκριμένα κατόπιν σχετικής επιστολής προς τον υπουργό Οικονομικών ζητήσαμε να μεταφερθεί η ημερομηνία έναρξης ηλεκτρονικής υποβολής των δύο Δράσεων (06/02/2019) που έχουν προκηρυχθεί μέχρι να ξεκαθαριστεί το τοπίο των προβλημάτων που προκύπτουν από τους οδηγούς υλοποίησης και να αποσαφηνιστούν βασικά ερωτήματα των υποψήφιων επενδυτών έτσι ώστε να επενδύσουμε όλοι μαζί σε ολοκληρωμένα και υγιή επιχειρηματικά σχέδια που θα είναι ικανά να τονώσουν και πάλι την τοπική μας οικονομία.

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την μεταφορά της ημερομηνίας έναρξης ηλεκτρονικής υποβολής  στη Δράση «Eργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων» που ως νέα ορίζεται η 20/02/2019.

Το ίδιο ισχύει και για τη Δράση «Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας :Εμπόριο, Εστίαση, Εκπαίδευση» που ως νέα ορίζεται η 27-2-2019 με καταληκτική ημερομηνία στις 09-5-2019.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μη διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας στα γραφεία μας 3ος όροφος ή τηλεφωνικά στο 2621029177 ή μέσω email στο ilich-gr@otenet.gr.

Related post

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για τις εκκλησιαστικές περιουσίες”

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο…

Η βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ για την συνάντησή…
Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον θάνατο του Γέρου του Μοριά”

Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον…

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου θα τελεστεί στο Ναό της Αγίας Κυριακής στον Πύργο μνημόσυνο για τα 180 χρόνια από τον θάνατο…
Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για το νομό μας”

Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για…

Ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Κώστας Τσεριώνης μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ…