Επίσκεψη στον Δήμαρχο Πύργου κ. Γαβριήλ Λιατσή πραγματοποίησε τη Παρασκευή ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Κώστας Σπηλιόπουλος

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης ,πρώην Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και πρώην Βουλευτής Αχαΐας, κ. Κώστας Σπηλιόπουλος.

Υποδεχόμενος τον κ.Σπηλιόπουλο ο Δήμαρχος Πύργου, κ. Γαβριήλ  Λιατσής του εξέθεσε τα προβλήματα της πόλης εστιάζοντας κυρίως στην προσπάθεια που κατεβλήφθη για ένα έργο που δε θα τελείωνε ποτέ, όπως είναι το εργοστάσιο «Ξυστρή» και στους λόγους που οδήγησαν τη δημοτική αρχή του Πύργου να το ολοκληρώσει, καθότι σε αντίθετη περίπτωση θα εκτίθεντο η Περιφέρεια και ο Δήμος.

Η Περιφέρεια που εδώ και καιρό έχει υποσχεθεί την επαναλειτουργία των φωτεινών σηματοδοτών της πόλης, ανέφερε ο κ. Δήμαρχος,  δείχνει αδιαφορία και αμέλεια η οποία μέχρι πρότινος αποδίδετο σε υπηρεσιακούς παράγοντες.

 Τώρα όμως υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις ότι έχει πολιτικές προεκτάσεις αφού αρκετές φορές έχουν αποσταλεί έγγραφα και ο ίδιος ο Περιφερειάρχης έχει δώσει εντολή για την επαναλειτουργία τους χωρίς όμως αυτή να επιτυγχάνεται.

Η πόλη του Πύργου βρίσκεται διαρκώς σε ένα καθημερινό χάος του οποίου  την ευθύνη φέρει αποκλειστικά  η περιφέρεια.

Επίσης ένα δεύτερο θέμα που συζητήθηκε ήταν η ανάπλαση μέρους της κεντρικής πλατείας του Πύργου μέσω της ΟΧΕ και της απόλυτης αδυναμίας της περιφέρειας να αντιμετωπίσει τις καταγγελίες που έχουν γίνει από τον Υποψήφιο Δήμαρχο κ. Ευστάθιο  Καννή και από τον δημοτικό σύμβουλο και πρώην Αντιδήμαρχο κ. Βασίλη Παναγόπουλο.

Η μη πραγματοποίηση αυτού του έργου τόνισε ο κ. Δήμαρχος πέραν των άλλων, δημιουργεί  τεράστιο πρόβλημα για τους περιοίκους και του διερχόμενους γύρω από τον υπό ανάπλαση χώρο που είναι ο χώρος που βρίσκεται το μνημείο του Άγνωστου στρατιώτη.

Τέλος, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι αν δε υπάρξει άμεση λύση σε αυτά τα δύο θέματα πολύ σύντομα θα προβεί σε δηλώσεις για να γνωρίσουν οι πολίτες τις λεπτομέρειες της εξέλιξης αυτών που ανέφερε.

Related post

Ζητούν συνάντηση με τον υπουργό Υγείας Θ. Πλεύρη για το Νοσοκομείο Πύργου

Ζητούν συνάντηση με τον υπουργό Υγείας Θ. Πλεύρη για…

Συνάντηση με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας θα ζητήσουν άμεσα, οι περισσότεροι φορείς του Πύργου που συμμετείχαν στη χθεσινή ευρεία σύσκεψη…
Αμαλιάδα: Αγοράκι 8 μηνών κινδύνευσε να πεθάνει από ένα μπαλάκι

Αμαλιάδα: Αγοράκι 8 μηνών κινδύνευσε να πεθάνει από ένα…

Eνώ έπαιζε, το έβαλε στο στόμα, με συνέπεια να μην μπορεί να ανασάνει Στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας μεταφέρθηκε αργά το απόγευμα…
Ένας ΧΑΔΑ ακόμα Εντός της πόλης, που ΚΑΜΙΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ

Ένας ΧΑΔΑ ακόμα Εντός της πόλης, που ΚΑΜΙΑ ΑΡΜΟΔΙΑ…

Όλος ο Δήμος είναι σε αυτήν την κατάσταση εδώ και πάρα πολύ καιρό..(δείτε τις φωτογραφίες στο κέντρο του Πύργου) Πρέπει να…