ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΟΠΑΠ

Για 4η συνεχόμενη φορά η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ  ως μέλος του Δικτύου Αθλητικών Ακαδημιών του ΟΠΑΠ συμμετέχει στο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ που θα διεξαχθεί στην Πάτρα (Παμπελοποννησιακό Γήπεδο ) το Σάββατο 9/2/2019.
Οι αθλητές μας θα αγωνιστούν σε παραολυμπιακά  αθλήματα, θα συμμετέχουν σε αγώνες ποδοσφαίρου χωρίς σκορ και βαθμολογία, θα μάθουν τις βασικές αρχές του ράγκμπι και του κρίκετ ,θα εξασκηθούν στην επιτραπέζια αντισφαίριση, το βόλει , την ξιφασκία ,το σκάκι και την πάλη. Θα κάνουν μαθήματα ρομποτικής  καθώς και μια σειρά από εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες  ζώντας μια μοναδική αθλητική εμπειρία με στόχο τη νίκη του ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.
Οι γονείς/κηδεμόνες  των μικρών αθλητών θα πάρουν μέρος σε σεμινάρια και θα συμμετέχουν σε διαδραστικά παιχνίδια , που αφορούν θέματα ψυχολογίας και διατροφής , από την εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ.
Επιπλέον στους αθλητές προσφέρεται  αθλητικός-προπονητικός εξοπλισμός καθώς και πλήρης δωρεάν διατροφή.
Δικαίωμα συμμετοχής στο εν λόγω Φεστιβάλ έχουν οι αθλητές μας που έχουν γεννηθεί  τα έτη ( 2007-2008-2009-2010-2011-2012-2013).
Η αναχώρηση της αποστολής  θα γίνει το Σάββατο 9/2  στις 07.30 από το ξενοδοχείο Λέτρινα  στον Πύργο και η επιστροφή στον ίδιο χώρο περίπου στις  15.30.

Related post

Ζητούν συνάντηση με τον υπουργό Υγείας Θ. Πλεύρη για το Νοσοκομείο Πύργου

Ζητούν συνάντηση με τον υπουργό Υγείας Θ. Πλεύρη για…

Συνάντηση με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας θα ζητήσουν άμεσα, οι περισσότεροι φορείς του Πύργου που συμμετείχαν στη χθεσινή ευρεία σύσκεψη…
Αμαλιάδα: Αγοράκι 8 μηνών κινδύνευσε να πεθάνει από ένα μπαλάκι

Αμαλιάδα: Αγοράκι 8 μηνών κινδύνευσε να πεθάνει από ένα…

Eνώ έπαιζε, το έβαλε στο στόμα, με συνέπεια να μην μπορεί να ανασάνει Στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας μεταφέρθηκε αργά το απόγευμα…
Ένας ΧΑΔΑ ακόμα Εντός της πόλης, που ΚΑΜΙΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ

Ένας ΧΑΔΑ ακόμα Εντός της πόλης, που ΚΑΜΙΑ ΑΡΜΟΔΙΑ…

Όλος ο Δήμος είναι σε αυτήν την κατάσταση εδώ και πάρα πολύ καιρό..(δείτε τις φωτογραφίες στο κέντρο του Πύργου) Πρέπει να…