ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΟΠΑΠ

Για 4η συνεχόμενη φορά η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ  ως μέλος του Δικτύου Αθλητικών Ακαδημιών του ΟΠΑΠ συμμετέχει στο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ που θα διεξαχθεί στην Πάτρα (Παμπελοποννησιακό Γήπεδο ) το Σάββατο 9/2/2019.
Οι αθλητές μας θα αγωνιστούν σε παραολυμπιακά  αθλήματα, θα συμμετέχουν σε αγώνες ποδοσφαίρου χωρίς σκορ και βαθμολογία, θα μάθουν τις βασικές αρχές του ράγκμπι και του κρίκετ ,θα εξασκηθούν στην επιτραπέζια αντισφαίριση, το βόλει , την ξιφασκία ,το σκάκι και την πάλη. Θα κάνουν μαθήματα ρομποτικής  καθώς και μια σειρά από εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες  ζώντας μια μοναδική αθλητική εμπειρία με στόχο τη νίκη του ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.
Οι γονείς/κηδεμόνες  των μικρών αθλητών θα πάρουν μέρος σε σεμινάρια και θα συμμετέχουν σε διαδραστικά παιχνίδια , που αφορούν θέματα ψυχολογίας και διατροφής , από την εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ.
Επιπλέον στους αθλητές προσφέρεται  αθλητικός-προπονητικός εξοπλισμός καθώς και πλήρης δωρεάν διατροφή.
Δικαίωμα συμμετοχής στο εν λόγω Φεστιβάλ έχουν οι αθλητές μας που έχουν γεννηθεί  τα έτη ( 2007-2008-2009-2010-2011-2012-2013).
Η αναχώρηση της αποστολής  θα γίνει το Σάββατο 9/2  στις 07.30 από το ξενοδοχείο Λέτρινα  στον Πύργο και η επιστροφή στον ίδιο χώρο περίπου στις  15.30.

Related post

Νέο έκτακτο επίδομα επίδομα για ανέργους έως 2.600 ευρώ

Νέο έκτακτο επίδομα επίδομα για ανέργους έως 2.600 ευρώ

Νέο πρόγραμμα κατάρτισης από το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ εξασφαλίζει επίδομα έως 2.600 ευρώ σε άνεργες γυναίκες Το Ινστιτούτο Εργασίας της…
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ : ‘’ H κυβέρνηση κρύβει κάτω από το χαλί το ιδιωτικό χρέος των 270 δις ευρώ.’’

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ : ‘’ H κυβέρνηση κρύβει κάτω από…

Καμία ουσιαστική απάντηση για το πρόβλημα της διαχείρισης και της αντιμετώπισης του ιδιωτικού χρέους δεν έδωσε ο Υπουργός Οικονομικών κ.Σταϊκούρας κατά…