Γεωργιάδης: Δεν θα σουβλίσουμε αρνί φέτος στο χωριό

«Δεν θα υπάρξει πασχαλινή έξοδος φέτος. Η καραντίνα για τον κορονοϊό θα ισχύει και τότε, το λέμε από τώρα» τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα τόνισε πως «αύριο θα εκδοθεί εγκύκλιος προς τα σφαγεία και προς όλους τους εμπόρους κρεάτων με την οποία θα ενημερώνει πως στην ουσία δεν θα υπάρχει φέτος πασχαλινή έξοδος και τα καταστήματα κρεάτων θα παραμείνουν κλειστά. Συνεπώς, πασχαλινή έξοδος όπως την ξέραμε με αρνί στο χωριό δεν θα υπάρξει».

Παράλληλα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο για αυστηροποίηση των μέτρων με κλείσιμο διοδίων, λέγοντας πως «η Αττική έχει πολλά κρούσματα. Δεν θα ήταν κρίμα να υπάρχει διασπορά κατά το Πάσχα σε περιοχές οι οποίες έχουν είτε λίγα είτε καθόλου κρούσματα;»

Τέλος, ανακοίνωσε πως το υπουργείο Ανάπτυξης έχει βρει του οικονομικούς πόρους και θα χρηματοδοτήσει τα ενήμερα δάνεια των επιχειρήσεων. «Τους επιχειρηματίες θα τους απασχολήσει το δάνειο τους από τον Οκτώβριο καθώς η απόφαση θα περιλαμβάνει την πληρωμή του επιτοκίου και τοκοχρεωλυσίων για 3 μήνες, που μπορεί να επεκταθεί άλλους δύο».

Related post

Δύο συλλήψεις σε Πύργο και Κρέστενα για ενδοοικογενειακή βία

Δύο συλλήψεις σε Πύργο και Κρέστενα για ενδοοικογενειακή βία

Πέντε συλλήψεις και συνολικά οκτώ δικογραφίες για ενδοοικογενειακή βία στη Δυτική Ελλάδα Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας…
Πύργος: Νέο περιστατικό βίας σε βάρος ανήλικου

Πύργος: Νέο περιστατικό βίας σε βάρος ανήλικου

Νέο περιστατικό βίας σε βάρος ανήλικου, καταγγέλθηκε χθες, στο Αστυνομικό Τμήμα Πύργου. Συγκεκριμένα, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, σχηματίσθηκε…