“ΗΛΙΔΑ-ΝΕΑ ΓΕΙΝΑ ΙΔΕΩΝ”: Πρόσκληση εγκαινίων – Ανακοίνωση υποψηφιότητας

Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΓΚΑΦΑ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΡΑΛΛΗ

                Η πρόταση του οραματιστή δημάρχου, Δημήτρη Κράλλη, να συμμετέχω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «ΗΛΙΔΑ-ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΙΔΕΩΝ» είναι ιδιαίτερα τιμητική για μένα και με γεμίζει χαρά, γιατί μου δίνεται η δυνατότητα να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για την ανάπτυξη του τόπου μου.

                Είναι γεγονός, ότι οι προηγούμενες δημοτικές θητείες δεν κατόρθωσαν να βάλλουν τον Δήμο Ήλιδας σε τροχιά ουσιαστικής ανάπτυξης προς όφελος των πολιτών, γιατί δεν υπήρχε συγκροτημένο στρατηγικό σχέδιο για τον δήμο. Οι απορροφήσεις κονδυλίων για πολυδάπανα έργα δεν έχουν κανένα θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία, όταν τα έργα αυτά δεν λειτουργούν, εγκαταλείπονται  ή παρουσιάζουν σοβαρές αστοχίες που τα καθιστούν προβληματικά ή επικίνδυνα στη χρήση τους. Παράλληλα, δεν υπήρξε ουσιαστική μέριμνα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών και της καθημερινότητάς τους στις συνοικίες της πόλης και στις τοπικές κοινότητες.

                Η δική μας παράταξη, με ένα σαφές και υλοποιήσιμο αναπτυξιακό σχέδιο που αφορά όλο το δήμο, επιχειρεί να θέσει τις βάσεις για την Ήλιδα του μέλλοντος. Επιχειρεί κυρίως την ανάπτυξη όλου του δήμου με ουσιαστικές παρεμβάσεις για την ενίσχυση της παραγωγής, της τουριστικής ανάπτυξης, του πολιτισμού, του αθλητισμού και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Η δική μας παράταξη με τις υγιείς κοινωνικές δυνάμεις που τη συγκροτούν και αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μας, επιχειρεί να αλλάξει  τον κοινωνικό-πολιτιστικό-οικονομικό χάρτη του Δήμου Ήλιδας προς όφελος των δημοτών του.

 

Βιογραφικό

Η Δήμητρα Μαγκαφά γεννήθηκε το 1984 και μεγάλωσε στον Αμπελόκαμπο. Είναι παντρεμένη, έχει δύο παιδιά και εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας, κομμώτρια.

Related post

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για τις εκκλησιαστικές περιουσίες”

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο…

Η βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ για την συνάντησή…
Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον θάνατο του Γέρου του Μοριά”

Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον…

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου θα τελεστεί στο Ναό της Αγίας Κυριακής στον Πύργο μνημόσυνο για τα 180 χρόνια από τον θάνατο…
Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για το νομό μας”

Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για…

Ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Κώστας Τσεριώνης μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ…