ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Πολύ κοντά σε νέα περιοριστικά μέτρα η κυβέρνηση
- ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
- 21 Μαρτίου, 2020
- 159
- 1 minute read
Με την εικόνα των αυτοκινήτων να εγκαταλείπουν την Αθήνα και με τον κίνδυνο ο νέος κορωνοϊός να εξαπλωθεί με γρηγορότερους ρυθμούς, ιδίως στις ευπαθείς ομάδες, η κυβέρνηση δεν αποκλείεται να λάβει την απόφαση, προκειμένου να διαφυλαχτεί η δημόσια υγεία, να απαγορεύσει και να επιβάλει περιορισμούς στις μετακινήσεις των πολιτών.
Το ίδιο ισχύει και για την εικόνα που παρουσιάζουν ορισμένα νησιά που μοιάζουν, λόγω της μεγάλου αριθμού επισκεπτών, σαν να πρόκειται για τη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου.
Για αυτό και η απόφαση που ελήφθη από τον υπουργό Ναυτιλίας και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Πλακιωτάκη και Νίκο Χαρδαλιά ήταν η απαγόρευση των ταξιδιών στα νησιά με ακτοπλοϊκά πλοία, εκτός των μόνιμων κατοίκων.
