ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ !!!

Είμαστε στην τελική ευθεία, μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές, και πρέπει κάποια στιγμή να αρχίσουμε να μιλάμε για το πραγματικό διακύβευμα αυτής της εκλογικής αναμέτρησης, που δεν είναι άλλο από ποιες πολιτικές θα εφαρμοστούν στον Πύργο την επόμενη μέρα.

Αυτό είναι εκείνο που ενδιαφέρει πραγματικά τους συνδημότες μας, και όχι τα επικοινωνιακά τρικ, οι ιλουστρασιόν φωτογραφίες και ότι άλλο έχουμε ακούσει όλο αυτό το διάστημα.

Η Λαϊκή Συσπείρωση προσπαθεί να προβάλλει το πώς θα πρέπει να λειτουργεί ο δήμος, τι πολιτικές θα εφαρμόσει, κάνει συγκεκριμένες προτάσεις για το πώς θα πρέπει να αξιολογηθούν έργα που πρέπει να γίνουν στο δήμο μας και πως θα πρέπει να λειτουργήσουν. Στόχος της και σκοπός μας είναι ένας και μοναδικός: Η ικανοποίηση των αναγκών του λαού αυτού του Δήμου.

Οι άλλοι συνυποψήφιοι Δήμαρχοι που έχουν τη στήριξη είτε άμεσα είτε έμμεσα  ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ,  ΚΙΝΑΛ και οι οποίοι διοίκησαν το Δήμο και το νομό μας την τελευταία εικοσαετία θυμήθηκαν ότι το 2019 θα λύσουν όλα τα προβλήματα του τόπου μας. Αλήθεια θα μας πούνε γιατί τόσα χρόνια σαν Βουλευτές, Δήμαρχοι, αντιπεριφερειάρχες, Αντινομάρχες, Αντιδήμαρχοι και οποιοδήποτε άλλο πόστο είχανε, οδήγησαν την περιοχή μας στην κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας και οι ίδιοι θέλουν να την αλλάξουν;

Όμως επί της ουσίας δε λένε τίποτα. Αρκούνται σε γενικόλογες αναφορές περί ανάπτυξης, επενδύσεων, καλύτερης διαχείρισης της καθημερινότητας κτλ. που στη πραγματικότητα ακόμα και αν υλοποιηθούν θα χειροτερέψουν τη ζωή των κατοίκων του Πύργου.  Εμείς θα πρέπει να βάλουμε το χέρι στην τσέπη να πληρώσουμε όλους τους φόρους που μας ετοιμάζουν αφού οι ίδιοι έχουν αποδεχτεί στο 100% τη λογική του «Κλεισθένη» που φορτώνει όλα τα βάρη στους  πολίτες μειώνοντας τη κρατική χρηματοδότηση.

Εμείς λέμε ότι τα έργα που πρέπει να γίνουν πρέπει να έχουν ως στόχο την καθημερινή βελτίωση της ζωής των συμπολιτών μας. Να φτιαχτούν έργα αγροτικών υποδομών, έργα αντισεισμικής θωράκισης, αντιπλημμυρικά, αντικατολισθητικά, παιδικές χαρές, αθλητικούς χώρους κ.α. Οι μελέτες θα γίνονται από τις υπηρεσίες του Δήμου και θα εξυπηρετούν τις πραγματικές ανάγκες των δημοτών.

Για αυτά πρέπει να μιλήσουμε αυτή τη βδομάδα. Ζητάμε να πραγματοποιηθεί DEBATE υποψηφίων Δημάρχων Πύργου και στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο έτσι ώστε οι δημότες του Πύργου να πάνε στην κάλπη με όσο το δυνατόν καλύτερη ενημέρωση.

Related post

Ψηφίστηκε η διάταξη που προβλέπει την ευνοϊκή ρύθμιση των πυροδανείων με κρατική εγγύηση

Ψηφίστηκε η διάταξη που προβλέπει την ευνοϊκή ρύθμιση των…

Κ.Λεβέντης: «Σημαντική νομοθετική πρωτοβουλία για τα “πυροδάνεια”» Θετική και στη σωστή κατεύθυνση είναι η νομοθετική πρωτοβουλία της Πολιτείας για τα δάνεια…
Στ. Καννής: «Σχεδιάζουμε τον Πύργο του 2030 – Στρατηγικό σχέδιο έργων 50 εκ στο πρόγραμμα ΟΧΕ/ΒΑΑ

Στ. Καννής: «Σχεδιάζουμε τον Πύργο του 2030 – Στρατηγικό…

«Σχεδιάζουμε τον Πύργο του 2030», τόνισε ο Δήμαρχος κ. Στάθης  Καννής στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο αναφερόμενος στο στρατηγικό σχέδιο δύο φάσεων,…