Νεανική επιχείρηση “καθαρό χωριό” στο Καράτουλα δήμου Πύργου
- ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
- 15 Οκτωβρίου, 2019
- 126
- 1 minute read
Το προσκλητήριο ήταν για το πρωινό του Σαββάτου . Η αποστολή γνωστή από το προηγούμενο βράδυ. Καθαριότητα στους κοινόχρηστους χώρους του χωριού. Τόπος συνάντησης το Κλειστό Γυμναστήριο που δεσπόζει στην είσοδο του χωριού. Στο εθελοντικό –νεανικό αυτό ραντεβού ήταν άπαντες παρόντες!
Το εν λόγω γεγονός έλαβε χώρα στο Καράτουλα του δήμου Πύργου κατόπιν πρωτοβουλίας του νεοεκλεγέντος προέδρου της τ.κ. Θόδωρου Κλειδέρη σε συνεργασία με την Εθελοντική Ομάδα του χωριού. Τριάντα περίπου νέοι άνθρωποι διέθεσαν την εργασία τους, προσφορά για την καλή εικόνα του τόπου τους . Με περισσή όρεξη άρχισαν να καθαρίζουν τα πεζοδρόμια που οδηγούν στο Γυμνάσιο – Λύκειο , στο Ιατρείο , στο κλειστό γήπεδο. Μάζεψαν ότι φερτό υλικό είχε συσσωρευτεί από τις καιρικές συνθήκες δίπλα σε περβάζια και χαντάκια. Κλάδεψαν δέντρα.
Αναφερθείς στην νεανική παρέμβαση ο πρόεδρος της Τ.Κ. Καράτουλα Θόδωρος Κλειδέρης μιλώντας στο olympianews.gr είπε σχετικά:
«Ήταν η πρώτη μας πρωτοβουλία. Είμαστε ικανοποιημένοι για την ανταπόκριση που έδειξαν οι νέοι του χωριού. Οπωσδήποτε θα ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες παρεμβάσεις . Γνωρίζουμε ότι εμείς πρέπει να είμαστε αυτοί που θα ενδιαφερθούμε πρώτοι για τον τόπο μας και μετά όλοι οι άλλοι .Δήμος, πολιτεία κτλ.».



ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ
