Ο Αντιδημάρχος Αθλητισμού κ. Παντ. Αθανασόπουλου διευκρινίζει το θέμα της παραχώρησης του Κλειστού Γηπέδου Πύργου

Από το γραφείο του Αντιδημάρχου Αθλητισμού κ. Παντ. Αθανασόπουλου, σχετικά με το θέμα της παραχώρησης του Κλειστού Γηπέδου Πύργου, διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό, παραχωρείται σε ιδιωτικούς Αθλητικούς Συλλόγους μετά από σχετική αίτησή τους.
Όσον αφορά τις συνεχόμενες αναφορές για μεροληπτική παραχώρηση που γίνεται από συγκεκριμένο ιδιωτικό Σύλλογο, διευκρινίζεται ότι:
Ο ιδιωτικός Σύλλογος Eurohoops Camp (υπεύθυνος: Νικ. Συνοδινός), με την υπ’ αριθ. Πρωτ.1379/18-1-2019 Αίτησή του ζήτησε την παραχώρηση του Κλειστού για συγκεκριμένες ημερομηνίες για την διεξαγωγή του Καλοκαιρινού camp.
Με την υπ’ αριθ. Πρωτ. 1379-80/22-1-2019 Απόφαση του αρμόδιου Αντιδημάρχου εγκρίθηκε το αίτημα παραχώρησης στον ανωτέρω Σύλλογο.
Ακολούθως, ο ιδιωτικός Σύλλογος «Τιτάνες Καλαθοσφαιρική Ακαδημία Πύργου», (υπεύθυνη: Μαρία Πήττα) στις 31-1-2019 (Αριθ. Πρωτ. 2546) έκανε γραπτό αίτημα για παραχώρηση του Κλειστού για συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα για την διεξαγωγή Τουρνουά και Camp.
Με την υπ’ αριθ. Πρωτ. 2546/11-2-2019 Απόφαση του αρμόδιου Αντιδημάρχου, εγκρίθηκε το αίτημα παραχώρησης του Κλειστού στον ανωτέρω Σύλλογο, ΕΚΤΟΣ από τις ημερομηνίες που δεν ήταν διαθέσιμο.
Για τον λόγο αυτό, τονίζεται για ακόμη μία φορά ότι η διάθεση του Κλειστού Γηπέδου Πύργου Γ. ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, γίνεται σε ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ τους Συλλόγους, εφόσον δεν πραγματοποιείται ήδη κάποιο άλλο αθλητικό γεγονός. Αυτή είναι η αλήθεια για το καθεστώς παραχώρησης του Κλειστού Γηπέδου Πύργου. Οτιδήποτε άλλο αναφέρεται με τη μορφή καταγγελίας αποτελεί στοχοποιημένη επίθεση που υποκρύπτει άλλα κίνητρα και διαθέσεις.
Όσον αφορά τις εργασίες αποκατάστασης της στέγης του Κλειστού Γηπέδου Μπάσκετ αλλά και τις εργασίες ανακατασκευής του Κολυμβητηρίου, έχουν δρομολογηθεί και βρίσκονται σε εξέλιξη (εγκατάσταση εργολάβου, διακήρυξη διαγωνισμού κ.λπ.) με την γνωστοποίησή τους στον τύπο.

Related post

ΔΡΑΣΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΡΟΜΑ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ΚΥΛΛΗΝΗΣ

ΔΡΑΣΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΡΟΜΑ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ΚΥΛΛΗΝΗΣ

Με αφορμή τα αυξημένα κρούσματα Ιλαράς σε παιδιά, πραγματοποιήθηκε εμβολιασμός σε παιδιά Ρομά την Τετάρτη 27/3/2024 στους καταυλισμούς του Δήμου Ανδραβίδας-…
Έρχονται αλλαγές στις διακοπές ρεύματος και φυσικού αερίου

Έρχονται αλλαγές στις διακοπές ρεύματος και φυσικού αερίου

Λογαριασμοί ρεύματος: Νέοι κανόνες για τους καταναλωτές με ληξιπρόθεσμα χρέη – πότε κόβουν το ρεύμα οι πάροχοι. Αυστηρότερο πλαίσιο για τον λεγόμενο «ενεργειακό…
Τριγμοί στο μέτωπο της πρότασης δυσπιστίας: Οξείες αντιδράσεις μετά την αποκάλυψη Παππά για προσυνεννόηση

Τριγμοί στο μέτωπο της πρότασης δυσπιστίας: Οξείες αντιδράσεις μετά…

Βέλη από τους συνυπογράφοντες την πρόταση δυσπιστίας και για την πρόταση Κασσελάκη για εκλογές με διεθνείς παρατηρητές Εσωτερικές αντιστάσεις, προσωπικές στρατηγικές…