Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΡΑΛΛΗ

Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Γεννήθηκα το 1992 στην Αμαλιάδα και τελείωσα το Λύκειο το 2010. Έπειτα συνέχισα τις σπουδές μου στην Κύπρο για να εκπληρώσω τα όνειρα μου. Σπούδασα Κοστολόγος Μηχανικός (Π.Μ με ειδικότητα στην Κοστολόγηση και την Διαχείριση Κατασκευαστικών και Τεχνικών έργων.) Στα φοιτητικά μου χρόνια ήμουν ήδη δραστήριος και ανήσυχος πολιτικά, αφού με ενδιαφέρει η πρόοδος του τόπου μου και η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των συμπολιτών μου. Έτσι κατά τη διάρκεια των σπουδών μου ήμουν ενεργό μέλος στην κεντρική επιτροπή της Τ.Ο ΣΥΡΙΖΑ Κύπρου. Παράλληλα ανέπτυξα έντονη φιλοζωική δράση και μέχρι σήμερα είμαι ενεργό μέλος σε φιλοζωικές οργανώσεις.

Με την ολοκλήρωση των σπουδών μου εργάστηκα στο μεγαλύτερο γραφείο Κοστολογήσεων και Διαχείρισης Κατασκευαστικών έργων στην Λευκωσία. (MDA). Επειδή όμως αγαπώ πολύ τον τόπο μου και θέλω να προσφέρω σ’ αυτόν, επέστρεψα στην Ελλάδα, όπου πλέον δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στον τομέα  των Κοστολογήσεων και των Χρηματοοικονομικών. Επιπλέον φέτος ολοκληρώνω το μεταπτυχιακό μου στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Επειδή ποτέ δεν έπαψα να νοιάζομαι και να ενδιαφέρομαι για τον τόπο μου, την Αμαλιάδα, και επειδή θέλω μέσα από τις γνώσεις μου και την συμμετοχή μου στα κοινά να τη βοηθήσω να προοδεύσει, όσο περισσότερο μπορώ, αποδέχτηκα με μεγάλη χαρά την πρόσκληση του οραματιστή δημάρχου, Δημήτρη Κράλλη, να συμμετέχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου με την παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΙΔΕΩΝ».   Οι νέοι άνθρωποι και οι υγιείς κοινωνικές δυνάμεις του Δήμου Ήλιδας συγκροτούμε τον ισχυρό προοδευτικό πόλο που θα αλλάξει τον οικονομικό-κοινωνικό- πολιτιστικό χάρτη στον Δήμο Ήλιδας.

Related post

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για τις εκκλησιαστικές περιουσίες”

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο…

Η βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ για την συνάντησή…
Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον θάνατο του Γέρου του Μοριά”

Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον…

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου θα τελεστεί στο Ναό της Αγίας Κυριακής στον Πύργο μνημόσυνο για τα 180 χρόνια από τον θάνατο…
Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για το νομό μας”

Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για…

Ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Κώστας Τσεριώνης μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ…