Παναγιώτης Ρήγας – ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΝΙΚΟΛΟΥΤΣΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ

Διαρκής Δράση με νέους ανθρώπους

 

Ο Παναγιώτης Ρήγας γεννήθηκε το 1975 στον Πύργο Ηλείας, όπου και αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Πύργου. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων ξεκίνησε να ασχολείται ενεργά με το εμπόριο, όπου μέχρι και σήμερα διαθέτει επιχείρηση πώλησης πλακιδίων και ειδών υγιεινής στον Πύργο, αντιπροσωπεύοντας στην περιοχή τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου.

Έχει κάνει σπουδαία πορεία ως ποδοσφαιριστής και είναι ιδιαίτερα γνωστός στο χώρο του ηλειακού ποδοσφαίρου, και έχει αγωνιστεί σε ιστορικές ομάδες του Νομού Ηλείας όπως στον  Αστέρα Αμαλιάδας, Ολυμπιακό Ζαχάρως,  Θύελλα Πύργου,  Άρη Στρεφίου, Ξενοφώντα Κρεστένων, Πελόπιο. Μετά την ολοκλήρωση της αθλητικής του πορείας ασχολείται με την προπονητική και τη δημιουργία αθλητών με προσωπικότητα και ήθος.

Ως προπονητής  έχει εργαστεί στις Ακαδημίες του Πανηλειακού, στη Θύελλα Πύργου, στην Ολυμπιάδα Γουμέρου, στον ΠΑΟ Κακόβατου και άλλες σπουδαίες ομάδες της περιοχής μας.

Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Related post

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για τις εκκλησιαστικές περιουσίες”

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο…

Η βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ για την συνάντησή…
Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον θάνατο του Γέρου του Μοριά”

Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον…

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου θα τελεστεί στο Ναό της Αγίας Κυριακής στον Πύργο μνημόσυνο για τα 180 χρόνια από τον θάνατο…
Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για το νομό μας”

Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για…

Ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Κώστας Τσεριώνης μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ…