Παρατηρητήριο… Μανωλάδας: ΜΚΟ θα πραγματοποιεί… αυτοψίες για τις συνθήκες εργασίας των αλλοδαπών εντός της Ελλάδας!

Μια οργάνωση για την  οποία  λίγα είναι γνωστά αναλαμβάνει εποπτικό ρόλο σε θέματα «μεταναστών»  εντός του ανύπαρκτου ελληνικού κράτους.

Πρόκειται για την οργάνωση η οποία αυτοτιτλοφορείται “Manolada Watch” (καθώς η ελληνική γλώσσα τείνει προς κατάργηση) η οποία δημιουργεί «παρατηρητήριο»  για την παρακολούθηση των συνθηκών εργασίας και διαβίωσης των «μεταναστών» εργατών γης στην Μανωλάδα και αργότερα γιατί όχι και σε όλη την Ελλάδα.

Ακόμη είναι άγνωστο πως θα λειτουργεί αυτό το «παρατηρητήριο» και με ποια δικαιοδοσία θα πραγματοποιεί ελέγχους συνθηκών, αλλά όπως λένε οι ίδιοι θα στόχος είναι η πραγματοποίηση «μηνιαίων αυτοψιών» (με ποια δικαιοδοσία;)  στην περιοχή, προκειμένου να καταγράφουν τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες δουλεύουν οι μετανάστες (παράνομοι και νόμιμοι;) στην περιοχή προς την κατεύθυνση, όπως σημειώνει η οργάνωση, της «ισονομίας και της δικαιοσύνης για όλους», έτσι όπως την δηλαδή την αντιλαμβάνεται η οργάνωση την «ισονομία» και την «δικαιοσύνη»!

 

Από ποιους έχει εξουσιοδοτηθεί για να “απονέμει” «δικαιοσύνη»  και «ισονομία» και πως θα το κάνει αυτό; Και εν πάση περιπτώσει το ελληνικό κράτος  που υποτίθεται ότι υπεύθυνο για όλα αυτά που βρίσκεται χαμένο;

Και ποιος θα ελέγχει την οργάνωση που αποκλείεται από αλλοδαπούς και ντόπιους που θα κάνει και «αυτοψίες»; Κανείς.

Η οργάνωση προέρχεται από μια άλλη ΜΚΟ την “Generation 2.0 for Rights, Equality & Diversity” (γιατί τα ελληνικά θα απαγορευθούν σε λίγο) η οποία έχει μιλήσει και στη Βουλή.

Δυστυχώς πρόκειται για ακόμη ένα βήμα για την οριστική και αμετάκλητη αλλαγή της ανθρωπογεωγραφίας της χώρας αφενός, και αφετέρου της εκδίωξης (όπως συμβαίνει άλλωστε) των Ελλήνων στο εξωτερικό.

Related post

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για τις εκκλησιαστικές περιουσίες”

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο…

Η βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ για την συνάντησή…
Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον θάνατο του Γέρου του Μοριά”

Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον…

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου θα τελεστεί στο Ναό της Αγίας Κυριακής στον Πύργο μνημόσυνο για τα 180 χρόνια από τον θάνατο…
Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για το νομό μας”

Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για…

Ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Κώστας Τσεριώνης μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ…