Πλημμύρες στον Αλφειό και στον Ερύμανθο

Μεγάλες ήταν οι καταστροφές που έγιναν στον κάμπο των Άσπρων Σπιτιών, κυρίως, στον Αλφειό αλλα και στον Ερύμανθο. Οι μεγάλες ποσότητες νερού που πλημμύρισαν τον κάμπο είχαν ως αποτέλεσμα να συμβούν καταστροφές τόσο σε καλιέργειες αλλά και κτήματα που είτε μπαζώθηκαν απο φερτά υλικά είτε παρασύρθηκαν απο την ορμή του νερού, εφόσον κανένα φράγμα η φυσικό εμπόδιο δεν υπάρχει για να προστατεύει τα κτήματα απο τον οργή του ποταμού Αλφειού !!
Παρά τις υποσχέσεις, όλα αυτά τα χρόνια δεν εχει γινει απολύτως κανένα έργο και ούτε έχει ληφθεί κάποιο μέτρο ώστε να προστατευθούν τα κτήματα !
Η κατάσταση ειναι πολυ δύσκολη εφόσον κανείς παραγωγός δεν εχει την δύναμη και τα χρήματα για να αποκαταστήσει τις ζημιές και δυστυχώς οι υπεύθυνοι δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων !!!
Οι αγρότες έχουν κάνει αίτημα στα ΠΣΕΑ για να μπορέσουν να υπάρξουν αποζημιώσεις και θα κάνουν και καταγραφή για την αποκατάσταση των υποδομών σε υδραύλακες και δρόμους.

Related post

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για τις εκκλησιαστικές περιουσίες”

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο…

Η βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ για την συνάντησή…
Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον θάνατο του Γέρου του Μοριά”

Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον…

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου θα τελεστεί στο Ναό της Αγίας Κυριακής στον Πύργο μνημόσυνο για τα 180 χρόνια από τον θάνατο…
Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για το νομό μας”

Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για…

Ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Κώστας Τσεριώνης μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ…