ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΝΝΗΣ – 250 ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ

Ο Δήμος Πύργου, μια μεγάλη διοικητική περιφέρεια, με τεράστιες πλουτοπαραγωγικές δυνάμεις, παράδοση, πολιτιστική κληρονομιά και ιστορία, τον προσεχή Μάιο θα βρεθεί μπροστά σε αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον του.

Οι πολίτες του Δήμου Πύργου λαχταρούν για μια σταθερή πορεία που θα οργανώσει τη ζωή στη πόλη και τα χωριά σε σύγχρονες βάσεις. Λαχταρούν για έναν Δήμο που θα υλοποιεί ένα ολοκληρωμένο αναπτυξιακό σχέδιο προς όφελος της τοπικής αγοράς, θα διεκδικεί εθνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους, θα σχεδιάζει και θα υλοποιεί έργα υποδομής και ανάπτυξης, που θα συνδέει τον πολιτισμό με τον τουρισμό, θα στηρίζει ουσιαστικά τις κοινωνικές δομές και τους αδύναμους. Λαχταρούν για καθαριότητα, για αστική και αγροτική οδοποιία, για δημοτικό φωτισμό, για προσβασιμότητα κάθε υποδομής στα άτομα με αναπηρία, για παραγωγικές και αποτελεσματικές δημοτικές υπηρεσίες προς όφελος της κοινωνίας και όχι της δημοτικής αρχής. Με άλλα λόγια λαχταρούν για έναν Δήμο παρόντα και εξωστρεφή, που θα γίνει πάλι η πρωτεύουσα δύναμη του Νομού μας.

Είναι η στιγμή που όλοι εμείς θέλουμε κι ελπίζουμε. Είμαστε εδώ γιατί ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Με τις σκέψεις αυτές, αναλαμβάνουμε την ευθύνη και με γνώμονα την ενότητα και την προοπτική, στρατευόμαστε στη νέα δημοτική παράταξη με επικεφαλής τον Στάθη Καννή.

Related post

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για τις εκκλησιαστικές περιουσίες”

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο…

Η βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ για την συνάντησή…
Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον θάνατο του Γέρου του Μοριά”

Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον…

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου θα τελεστεί στο Ναό της Αγίας Κυριακής στον Πύργο μνημόσυνο για τα 180 χρόνια από τον θάνατο…
Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για το νομό μας”

Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για…

Ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Κώστας Τσεριώνης μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ…