ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΝΝΗΣ – ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πύργου κ. Στάθης Καννής , με αφορμή την επίσκεψή του σε κοινότητες , έκανε τις κάτωθι δηλώσεις:

<<Ορατή ακόμα και στον πιο καλόπιστο κάτοικο του δήμου Πύργου είναι η εικόνα εγκατάλειψης στις τοπικές κοινότητες Αγία Άννα, Πεύκη, Κλινδιά, κ.ά. της ΔΕ Ωλένης, αποτέλεσμα της πενταετούς αδράνειας και αδιαφορίας της δημοτικής αρχής.

Το οδικό δίκτυο, αγροτικό και αστικό, είναι κατεστραμμένο, με αποτέλεσμα να έχει επιβαρύνει την καθημερινότητα των πολιτών. Οι αγρότες της περιοχής δυσκολεύονται να μεταβούν στις καλλιέργειές τους, τα μαθητικά δρομολόγια εκτελούνται με δυσκολία, ειδικά όταν βρέχει, και στα έκτακτα συμβάντα, όπως οι πυρκαγιές και οι πλημμύρες, έχουμε δει τα πυροσβεστικά οχήματα να αντιμετωπίζουν προβλήματα διέλευσης. Τα σκουπίδια σχηματίζουν «λόφους», αφού η αποκομιδή είναι από αραιή έως ανύπαρκτη, με ευθύνη όσων έχτισαν
καριέρες πάνω σε ένα ευαίσθητο κοινωνικό ζήτημα.
Δυστυχώς, ο δήμος Πύργου ήταν ουραγός στην πρόσκληση της περιφέρειας για χρηματοδότηση έργων μέσω του Ταμείου Μολυβιάτη, αφού ζήτησε –και πήρε-παράταση για να εντάξει όλα κι όλα δυο έργα, τη στιγμή που άλλοι δήμοι ενέταξαν πολύ περισσότερα.
Η αγροτική οδοποιία είναι προτεραιότητα για την παράταξή μας. Δεσμευόμαστε ότι θα αξιοποιήσουμε στο έπακρο την επόμενη χρηματοδοτική πρόσκληση, για να δώσουμε ξανά το αίσθημα της ελπίδας στους κατοίκους των κοινοτήτων μας, και ιδιαίτερα στους κοινωνικά ευάλωτους.
Με τους κατοίκους του Χειμαδιού και της Κουτσοχέρας συζητήσαμε το πρόβλημα με τις εκτάσεις τους, τις οποίες διεκδικεί αδικαιολόγητα η Ιερά Μονή Καλαβρύτων.
Είμαστε δίπλα τους από την πρώτη στιγμή και θα συνεχίσουμε να είμαστε ενόψει του ανοίγματος του Κτηματολογίου, ώστε να αποτρέψουμε να χάσουν τη γη των παππούδων τους.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ να νικήσουμε την ερήμωση και τη μιζέρια.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ να ξαναδώσουμε ζωή και ελπίδα στα χωριά μας.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ να ξαναδώσουμε προοπτική στους νέους της υπαίθρου.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ να νικήσουμε! >>

Related post

Κώστας Νικολούτσος στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: «Η στήριξη των μικρών επιχειρήσεων έχει και κοινωνικό χαρακτήρα»

Κώστας Νικολούτσος στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: «Η στήριξη των μικρών…

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας, Κώστας Νικολούτσος μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο, στον αέρα του διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού ΛΕΤΡΙΝΑ FM για τα…
Πρόεδρος Εργαζομένων Νοσοκομείου Πύργου Γ. Γεωργίου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: «Θα διαδηλώσουμε ακόμα και έξω από το Υπουργείο Παιδείας»

Πρόεδρος Εργαζομένων Νοσοκομείου Πύργου Γ. Γεωργίου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:…

Ο πρόεδρος των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Πύργου, Γιάννης Γεωργίου, με αφορμή την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου μιλάει…
Τη Δευτέρα η τελευταία Θ. Λειτουργία ως Μητροπολίτης Ηλείας του Σεβασμιωτάτου κ.κ. Γερμανού

Τη Δευτέρα η τελευταία Θ. Λειτουργία ως Μητροπολίτης Ηλείας…

Aγαπητoi μoυ Aδελφoi, όπως γνωρίζετε έχω υποβάλλει την παραίτησή μου από την θέση του Μητροπολίτου της Ιεράς Μητροπόλεως μας, η οποία…