Στάθης Καννής: Η ασφάλεια των δημοτών μας προτεραιότητα ζωής

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑΣ  ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΌ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΗΛΕΙΑΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΜΠΟΡΟΥΜΕ»

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα η συζήτηση με τον Ταξίαρχο Απ. Μαρτζάκλη

Η  ασφάλεια, η εύρυθμη κυκλοφοριακή ροή στους δρόμους, η προστασία της ζωής και της περιουσίας των κατοίκων του Δήμου Πύργου αποτελούν προτεραιότητα για την παρατάξη «Μπορούμε» και τον υποψήφιο Δήμαρχο Στάθη Καννή.

Στη διασφάλιση των παραπάνω προϋποθέσεων μέσα από τη συνεργασία με τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες αποσκοπούσε και η επίσκεψη του υποψηφίου Δημάρχου Πύργου στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας, όπου είχε συνάντηση  με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας Ταξίαρχο Απόστολο Μαρτζάκλη.

Μία συνάντηση, που παρά τον εθιμοτυπικό της χαρακτήρα είχε και ουσιαστικό περιεχόμενο, αφού  ο κ. Καννής, συνοδευόμενος από τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους Γιώργο Μουρτεζά, Σπύρο Κωνσταντόπουλο, Γιάννη Κλάδη, Τάκη Τριαντόπουλο και Παναγιώτη Παυλόπουλο έθεσε όλα τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ενδυνάμωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών του Δήμου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που αναπτύχθηκε έγινε σαφές και από τις δύο πλευρές πως μέσα από τη συνεργασία Δήμου και Αστυνομίας μπορεί να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στον τομέα της δημόσιας ασφάλειας. Εξάλλου, είναι γνωστό ότι τα κρούσματα παραβατικότητας και ιδίως από κοινωνικές ομάδες, που δεν έχουν ακόμη ενταχθεί πλήρως στην κοινωνία, παραμένουν σε υψηλό επίπεδο, παρόλο που η αστυνομία με το λιγοστό προσωπικό προσπαθεί καθ’ υπέρβαση των δυνάμεων της να ανταποκριθεί.

Ένα από τα θέματα στα οποία έγινε εκτενής αναφορά ήταν το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης του Πύργου, που επιτείνεται με το διπλοπαρκάρισμα σε κεντρικούς δρόμους και το παρκάρισμα σε ακατάλληλα σημεία που έχει ως αποτέλεσμα να δυσχεραίνει την κυκλοφορία των οχημάτων.

Διαπιστώθηκε σύμπνοια απόψεων μεταξύ του Αστυνομικού Διευθυντή Ηλείας και του υποψηφίου Δημάρχου, γεγονός που αποτελεί το θετικό υπόβαθρο για την αγαστή συνεργασία μεταξύ δήμου και αστυνομίας από την επόμενη ημέρα της ανάληψης της ευθύνης των δημοτικών πραγμάτων από την παράταξη «Μπορούμε», εφόσον το αποτέλεσμα των εκλογών δώσει τη δυνατότητα αυτή στον Στάθη Καννή και τους  συνεργάτες του.

Related post

Ζητούν συνάντηση με τον υπουργό Υγείας Θ. Πλεύρη για το Νοσοκομείο Πύργου

Ζητούν συνάντηση με τον υπουργό Υγείας Θ. Πλεύρη για…

Συνάντηση με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας θα ζητήσουν άμεσα, οι περισσότεροι φορείς του Πύργου που συμμετείχαν στη χθεσινή ευρεία σύσκεψη…
Αμαλιάδα: Αγοράκι 8 μηνών κινδύνευσε να πεθάνει από ένα μπαλάκι

Αμαλιάδα: Αγοράκι 8 μηνών κινδύνευσε να πεθάνει από ένα…

Eνώ έπαιζε, το έβαλε στο στόμα, με συνέπεια να μην μπορεί να ανασάνει Στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας μεταφέρθηκε αργά το απόγευμα…
Ένας ΧΑΔΑ ακόμα Εντός της πόλης, που ΚΑΜΙΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ

Ένας ΧΑΔΑ ακόμα Εντός της πόλης, που ΚΑΜΙΑ ΑΡΜΟΔΙΑ…

Όλος ο Δήμος είναι σε αυτήν την κατάσταση εδώ και πάρα πολύ καιρό..(δείτε τις φωτογραφίες στο κέντρο του Πύργου) Πρέπει να…