ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΛΙΔΑΣ ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΙΝ.ΑΛ.

«Κλιμάκιο υποψηφίων Ευρωβουλευτών του ΚΙΝ.ΑΛ. με τη συμμετοχή και του Δημάρχου Αθηναίων κ. Γιώργου Καμίνη, επισκέφτηκαν το γραφείο του Δημάρχου Ήλιδας»

Το γραφείο του Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου επισκέφτηκε το απόγευμα της Πέμπτης 11 Απριλίου 2019 κλιμάκιο υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, υπό τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Γιώργο Καμίνη.

Επίσης, στο κλιμάκιο συμμετείχαν οι –επίσης– υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΚΙΝ.ΑΛ. κ.κ.: Γιάννης Μεϊμάρογλου – Εκδότης, επιχειρηματίας, Λάμπρος Παλάντζας – Οικονομολόγος και ο Ηλείος Αλέξανδρος Σταγγουράκης – Οινολόγος, επιχειρηματίας, ενώ συνοδεύονταν από τον Βουλευτή Ηλείας Γιάννη Κουτσούκο, μέλη της Νομαρχιακής και της Τοπικής Επιτροπής.

Ο κύριος Χριστοδουλόπουλος ενημέρωσε τα μέλη του κλιμακίου και τους εκπροσώπους των τοπικών οργάνων του ΚΙΝ.ΑΛ. για την πορεία και τα τεκταινόμενα του Δήμου Ήλιδας, ενώ η κουβέντα στράφηκε και γύρω από τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Αμέσως μετά την συνάντηση, όλοι τους συμμετείχαν στην εκδήλωση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΗΛΕΙΑΣ με θέμα την Ευρώπη και τις Ευρωεκλογές, που πραγματοποιήθηκε στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο Αμαλιάδας.

Related post

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Υποβολή πρότασης για έργα ύψους 4.200.000 ευρώ στο Ταμείο Ανάκαμψης

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Υποβολή πρότασης για έργα ύψους 4.200.000 ευρώ…

Ψηφιακοί υδρομετρητές και έλεγχος διαρροών σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Δήμου Υποβολή πρότασης για έργα ύψους 4.200.000 ευρώ…
Καταγγελία Εργατικού Ατυχήματος

Καταγγελία Εργατικού Ατυχήματος

Το Εργατικό Κέντρο Πύργου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τα εργατικά δυστυχήματα και ατυχήματα στη πόλη μας. Σε μία περίοδο,…
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΔΑΜΑ: Oι Αρχαιρεσίες & Το Νέο ΔΣ,

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΔΑΜΑ: Oι Αρχαιρεσίες & Το Νέο ΔΣ,

Ο Αγροτικός σύλλογος Καρδαμά στις 2-10-2022 είχε τις αρχαιρεσίες όπου εκλέχτηκαν το νέο ΔΣ και αντιπρόσωποι της ΟΑΣΗ.   Για το…