ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΛΙΔΑΣ ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΙΝ.ΑΛ.

«Κλιμάκιο υποψηφίων Ευρωβουλευτών του ΚΙΝ.ΑΛ. με τη συμμετοχή και του Δημάρχου Αθηναίων κ. Γιώργου Καμίνη, επισκέφτηκαν το γραφείο του Δημάρχου Ήλιδας»

Το γραφείο του Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου επισκέφτηκε το απόγευμα της Πέμπτης 11 Απριλίου 2019 κλιμάκιο υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, υπό τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Γιώργο Καμίνη.

Επίσης, στο κλιμάκιο συμμετείχαν οι –επίσης– υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΚΙΝ.ΑΛ. κ.κ.: Γιάννης Μεϊμάρογλου – Εκδότης, επιχειρηματίας, Λάμπρος Παλάντζας – Οικονομολόγος και ο Ηλείος Αλέξανδρος Σταγγουράκης – Οινολόγος, επιχειρηματίας, ενώ συνοδεύονταν από τον Βουλευτή Ηλείας Γιάννη Κουτσούκο, μέλη της Νομαρχιακής και της Τοπικής Επιτροπής.

Ο κύριος Χριστοδουλόπουλος ενημέρωσε τα μέλη του κλιμακίου και τους εκπροσώπους των τοπικών οργάνων του ΚΙΝ.ΑΛ. για την πορεία και τα τεκταινόμενα του Δήμου Ήλιδας, ενώ η κουβέντα στράφηκε και γύρω από τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Αμέσως μετά την συνάντηση, όλοι τους συμμετείχαν στην εκδήλωση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΗΛΕΙΑΣ με θέμα την Ευρώπη και τις Ευρωεκλογές, που πραγματοποιήθηκε στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο Αμαλιάδας.

Related post

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για τις εκκλησιαστικές περιουσίες”

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο…

Η βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ για την συνάντησή…
Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον θάνατο του Γέρου του Μοριά”

Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον…

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου θα τελεστεί στο Ναό της Αγίας Κυριακής στον Πύργο μνημόσυνο για τα 180 χρόνια από τον θάνατο…
Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για το νομό μας”

Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για…

Ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Κώστας Τσεριώνης μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ…