Συνάντηση Δημάρχου Πύργου με τοπικούς παράγοντες Δ.Δ Νεράϊδας

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δημάρχου Πύργου κ. Λιατσή και των πρώην αντιπροέδρων της Νεράϊδας κκ. Σαρλάμη και Νικολόπουλο.

Μετά τη συνάντηση ακολούθησαν οι κάτωθι δηλώσεις:

 

Δήλωση Δημάρχου:

Σήμερα δέχτηκα στο γραφείο μου, τους πρώην Προέδρους της Τοπικής Κοινότητας Νεραϊδας κ. Δημήτριο Σαρλάμη   και κ. Νικόλαο Νικολόπουλο.

 Για όσους δεν γνωρίζουν η Νεράιδα, ήταν το χωριό που επι χρόνια τώρα, έδινε το καλό νερό στην πόλη μας, από το 1986, όπως αναφέρει ο πρόεδρος. Η φροντίδα του Δήμου, τα χρόνια που ήμουν δήμαρχος, δημιουργούσε μια καλή σχέση με τους τοπικούς άρχοντες εκεί΄, και έχει ενισχύσει την διαπροσωπική μας σχέση.

Σήμερα λοιπόν, οι πρόεδροι που νοιάζονται για το καλό του χωριού τους και τους ανθρώπους εκεί. Και σβήνει ποτέ αυτή η αγάπη τους, μεσολαβούν με τον πιο απλό τρόπο για να μπορέσουμε να κάνουμε κάποιες παρεμβάσεις και με την έγκριση του τοπικού συμβουλίου κάτι που είναι εξάλλου  μέσα στις υποχρεώσεις μας.

Την Παρασκευή το πρωί, στις 8:00 ένας  μηχανικός του Δήμου, ένας χειριστής, και ένας άλλος εργατοτεχνίτης της ΔΕΥΑΠ, θα μεταβούν  επιτόπου, θα καταγράψουν τα προβλήματα, θα το περιγράψουν και στην συνέχεια, να είσαστε σίγουροι πως θα αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες που υπάρχουν στον Δήμο για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε . Είμαστε ανοιχτοί σε ότι άλλο μπορούμε να κάνουμε μέσα στα πλαίσια των δυνατότητων του Δημάρχου και της διοίκησης του Δήμου αυτή την στιγμή.

Χαίρομαι που απευθυνθήκατε σε εμένα, το θεωρώ τιμή μου ότι ασχολείστε και πιστεύετε ότι ο Δήμος μπορεί να προσφέρει. Θέλω να εξάρω το γεγονός ότι ένας πρόεδρος, είναι για πάντα πρόεδρος του χωριού του και μέχρι να πεθάνει νοιάζεται για το καλό του τόπου του, και επιβεβαιώνοντας ότι όλες οι διοικητικές μεταρρυθμίσεις που έχουν γίνει, δεν έχουν κάνει απόσβεση της αναγκαιότητας που υπάρχει σε κάθε χωριό, να υπάρχει ένας τοπικός άρχοντας.

Δήλωση πρώην Προέδρου κ. Δημητρίου Σαρλάμη:

Από μεριά μου κ. Δήμαρχε, επειδή στις προηγούμενες τετραετίες που είχατε διατελέσει Δήμαρχος , η παρουσία μου εδώ πέρα ήταν συνεχής και ζητούσα πάντοτε την βοήθεια σας, την είχα και τότε απλόχερα και με αυτό το δεδομένο τότε, σήμερα ήρθαμε εδώ με την ελπίδα ότι είσαστε ο μοναδικός Δήμαρχος που έχετε συμπαρασταθεί στην Νεράιδα και πιστεύουμε ότι θα συμβάλλετε όσο μπορείτε για να μπορέσει να αποκατασταθεί ο δρόμος της  Νεράιδας και παράλληλα να βελτιωθεί και να συντηρηθεί το δίκτυο ύδρευσης, που όπως είπατε, απλόχερα  έχει δώσει στον Πύργο, από το 1985  καθαρό νερό από τις πηγές της Αύρας. Εμείς απλώς ζητάμε την άνετη πρόσβαση των αυτοκίνητων, των  συγχωριανών μας από την Νεράιδα προς τον Πύργο. Πιστεύω ότι αυτό που μας είπατε σήμερα, θα γίνει και πραγματικότητα. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ.

Δήλωση πρώην προέδρου κ. Νικόλαου Νικολόπουλου:

Ευχαριστούμε πολύ για τον ενδιαφέρον που δείξατε, σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε κάθε υγεία.

Related post

Μαθήματα… πρώτων βοηθειών για τους αστυνομικούς της Ηλείας

Μαθήματα… πρώτων βοηθειών για τους αστυνομικούς της Ηλείας

Την 15.06.2024 με πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηλείας, εκπαιδευτικό σεμινάριο παροχής πρώτων βοηθειών. Ως Αστυνομικοί…
Ανασχηματισμός: Οι 4 υπουργοί και οι 7 υφυπουργοί που έμειναν εκτός κυβέρνησης

Ανασχηματισμός: Οι 4 υπουργοί και οι 7 υφυπουργοί που…

«Μήνυμα δυναμικής επανεκκίνησης» τονίζουν κυβερνητικά στελέχη Ανασχηματισμός: Τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης έφεραν τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών το βράδυ της Κυριακής (09.06).…
Συνελήφθη άνδρας στην Ηλεία κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία, βιασμό και παράνομη κατακράτηση

Συνελήφθη άνδρας στην Ηλεία κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία, βιασμό…

  Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του…