Συνάντηση του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα με τον νέο Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδος

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του ο νέος Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Αρχιπύραρχος Π.Σ. Ευθύμιος Γεωργακόπουλος επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα. Κατά τη συνάντηση οι δυο πλευρές επαναβεβαίωσαν την εποικοδομητική συνεργασία που υπάρχει και συμφώνησαν για τη συνέχιση και διεύρυνσή της.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα μέτρα πρόληψης εν όψει της αντιπυρικής περιόδου. Ο Περιφερειάρχης ζήτησε, επιπλέον, από τον κ. Γεωργακόπουλο να μεταφέρει τις ευχαριστίες του προς όλα τα στελέχη της Πυροσβεστικής για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν στην αντιμετώπιση πυρκαγιών και φυσικών καταστροφών και στις τρεις περιφερειακές ενότητες Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας.

Ο κ. Κατσιφάρας επεσήμανε ακόμη ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συνδράμει στην ενίσχυση εξοπλισμού του Πυροσβεστικού Σώματος, εξασφαλίζοντας χρηματοδότηση μέσω του Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014-2020», για την προμήθεια συνολικά 29 πυροσβεστικών οχημάτων (28 υδροφόρες και 1 βυτιοφόρο), συνολικού προϋπολογισμού του κόστους πράξης 6.997.000 ευρώ.

«Είμαστε κοντά στους πυροσβέστες μας και το αποδεικνύουμε με έργα και δράσεις. Σύντομα υλοποιείται η ανανέωση του πεπαλαιωμένου στόλου οχημάτων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δυτικής Ελλάδας. Θα παραλάβετε σύγχρονα μέσα ώστε να συνδράμετε με ασφάλεια, όπου κληθείτε. Έτσι θα μπορέσουμε να προστατεύσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη ζωή και την περιουσία των πολιτών και των περιουσιών τους», τόνισε ο κ. Κατσιφάρας προς τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ο οποίος κλείνοντας τη συνάντηση ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για τη διαρκή στήριξη και συνεργασία προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Related post

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για τις εκκλησιαστικές περιουσίες”

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο…

Η βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ για την συνάντησή…
Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον θάνατο του Γέρου του Μοριά”

Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον…

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου θα τελεστεί στο Ναό της Αγίας Κυριακής στον Πύργο μνημόσυνο για τα 180 χρόνια από τον θάνατο…
Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για το νομό μας”

Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για…

Ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Κώστας Τσεριώνης μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ…