ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΕΔ ΓΙΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΔΗΜΩΝ

Στη συνεδρίαση της ΠΕΔ, που πραγματοποιήθηκε εχθές 14/2/2019 στα γραφεία της στην Πάτρα, υπό την Προεδρία του Δημάρχου Αγρινίου, Γιώργου Παπαναστασίου, παραβρέθηκε ο Αντιπρόεδρος της ΠΕΔ και Δήμαρχος Πύργου κ. Γαβρίλης Λιατσής και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου κ. Δημήτριος Μεσσαλάς.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ιδιαίτερης σημασίας ήταν το θέμα σχετικά με την εφαρμογή Υπουργικής Απόφασης που αφορά την υποχρεωτική διάθεση των Αποθεματικών των Δήμων στην Τράπεζα της Ελλάδας.

Παρά την παράταση που δόθηκε από το αρμόδιο Υπουργείο έως τον Ιούνιο του 2019, η ΠΕΔ συντάσσεται με την ομόφωνη Απόφαση της ΚΕΔΕ που αποφάσισε ότι θα πρέπει άμεσα να αποσυρθεί η συγκεκριμένη Υπουργική Απόφαση, άλλως να υπάρξει προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας για ακύρωσή της.

Τέλος, ο Δήμαρχος Πύργου κ. Γαβρίλης Λιατσής υποστήριξε το αίτημα του Δήμου Πηνειού για τη χρηματοδότηση με το ποσό των 5.000 ευρώ των Καρναβαλικών εκδηλώσεων σε Βαρθολομιό και Τραγανό, θέμα που έθεσε και ανέπτυξε ο Αντιδήμαρχος Πηνειού και Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Διονύσιος Γεωργόπουλος.

Related post

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για τις εκκλησιαστικές περιουσίες”

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο…

Η βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ για την συνάντησή…
Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον θάνατο του Γέρου του Μοριά”

Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον…

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου θα τελεστεί στο Ναό της Αγίας Κυριακής στον Πύργο μνημόσυνο για τα 180 χρόνια από τον θάνατο…
Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για το νομό μας”

Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για…

Ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Κώστας Τσεριώνης μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ…