Τα Αστυνομικά Νέα της Ηλείας
- ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
- 14 Μαΐου, 2020
- 151
- 1 minute read
Εξιχνίαση κλοπής
Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.
Ειδικότερα, ο δράστης την 28/04/2020 αφαίρεσε από Δημόσια Υπηρεσία τρεις οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών, συνολικής αξίας (200) ευρώ, οι οποίες βρέθηκαν από τους αστυνομικούς στην οικία του δράστη, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον παθόντα.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.
Εξιχνίαση ζωοκλοπής
Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού ζωοκλοπή που διαπράχθηκε πριν από τρεις εβδομάδες σε περιοχές της Ηλείας.
Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού άνδρα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ το όχημα κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης της αξιόποινης πράξης.
Σύλληψη ανήλικου ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας ανήλικος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε από ανασφάλιστο όχημά, ένα κινητό τηλέφωνο.
Στην κατοχή του ανήλικου βρέθηκε το κλεμμένο κινητό, το οποίο αποδόθηκε στον παθόντα.
Επιπλέον σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της μητέρας του ανήλικου για το αδίκημα της παραμέλησης της εποπτείας του.
