ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Αστέρας ήρθε 2ος και πήρε εισιτήριο ΑΝΟΔΟΥ

ΦΟΒΕΡΟΣ και ΤΡΟΜΕΡΟΣ ο ψυχωμένος Αστέρας ολοκλήρωσε την πολύ μεγάλη αγωνιστική αντεπίθεση του (από την πρόσληψη του τεχνικού Θοδ. Γκάτζιου κι έπειτα) και με μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ και άκρως ΙΣΤΟΡΙΚΗ εκτός έδρας νίκη επί του Εθνικού Πειραιά μέσα στην έδρα του (το “Ελ ΄Πάσο” της Καλλιθέας) με τη ΝΙΚΗ 0-1!

Στο 65′ η μεγάλη στιγμή για το 0-1 που πέτυχε ο Λόρι Κέρι με κοντινό πλασέ. Προηγήθηκε σωτήρια αλλά ασθενής απόκρουση του Σικαλιά σε πλασέ του Μπαρμπαρούση από θέση τετ-α-τετ στην οποία βγήκε μετά από έξοχη ατομική προσπάθεια του Μηνά και γύρισμα που αυτός έκανε. Και στην κατάληξη της φάσης, ο Κέρι με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Έτσι η ηλειακή ομάδα έχει πλέον πάρει τη δεύτερη και προνομιούχο θέση ΑΝΟΔΟΥ στη Β’ Εθνική από τον δεύτερο όμιλο των πρωταθλητών της Γ’ Εθνικής στα μεταξύ τους μπαράζ! Ο Αήττητος είναι η άλλη ομάδα που ανέβηκε (σε κάθε περίπτωση), ενώ ο Εθνικός σε κάθες περίπτωση είναι έξω! 

Και την τελική απόφαση για την προνομιούχο δεύτερη θέση, δια μέσου των αποφάσεων της θα την πάρει η ΕΠΟ! 

– Την Πέμπτη (24/5) έγινε η εκδίκαση της υπόθεσης για τα γεγονότα στο διακοπέν παιχνίδι του Αστέρα Αμαλιάδας με τον Ηρόδοτο, ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Η έκδοση της απόφασης αναμένεται πλέον την προσεχή εβδομάδα και πιθανόν την Πέμπτη (31/5).

Οπότε η τελική θέση των ομάδων θα κριθεί μετά και την απόφαση αυτή (σε όποιο τελεσίδικο βαθμό, αφού είναι πολύ πιθανό έως σχεδόν σίγουρο να ακολουθήσει έπειτα και προσφυγή στην Επιτροπή Εφέσεων της Ομοσπονδίας).

Related post

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Υποβολή πρότασης για έργα ύψους 4.200.000 ευρώ στο Ταμείο Ανάκαμψης

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Υποβολή πρότασης για έργα ύψους 4.200.000 ευρώ…

Ψηφιακοί υδρομετρητές και έλεγχος διαρροών σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Δήμου Υποβολή πρότασης για έργα ύψους 4.200.000 ευρώ…
Καταγγελία Εργατικού Ατυχήματος

Καταγγελία Εργατικού Ατυχήματος

Το Εργατικό Κέντρο Πύργου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τα εργατικά δυστυχήματα και ατυχήματα στη πόλη μας. Σε μία περίοδο,…
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΔΑΜΑ: Oι Αρχαιρεσίες & Το Νέο ΔΣ,

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΔΑΜΑ: Oι Αρχαιρεσίες & Το Νέο ΔΣ,

Ο Αγροτικός σύλλογος Καρδαμά στις 2-10-2022 είχε τις αρχαιρεσίες όπου εκλέχτηκαν το νέο ΔΣ και αντιπρόσωποι της ΟΑΣΗ.   Για το…