ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Αστέρας ήρθε 2ος και πήρε εισιτήριο ΑΝΟΔΟΥ

ΦΟΒΕΡΟΣ και ΤΡΟΜΕΡΟΣ ο ψυχωμένος Αστέρας ολοκλήρωσε την πολύ μεγάλη αγωνιστική αντεπίθεση του (από την πρόσληψη του τεχνικού Θοδ. Γκάτζιου κι έπειτα) και με μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ και άκρως ΙΣΤΟΡΙΚΗ εκτός έδρας νίκη επί του Εθνικού Πειραιά μέσα στην έδρα του (το “Ελ ΄Πάσο” της Καλλιθέας) με τη ΝΙΚΗ 0-1!

Στο 65′ η μεγάλη στιγμή για το 0-1 που πέτυχε ο Λόρι Κέρι με κοντινό πλασέ. Προηγήθηκε σωτήρια αλλά ασθενής απόκρουση του Σικαλιά σε πλασέ του Μπαρμπαρούση από θέση τετ-α-τετ στην οποία βγήκε μετά από έξοχη ατομική προσπάθεια του Μηνά και γύρισμα που αυτός έκανε. Και στην κατάληξη της φάσης, ο Κέρι με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Έτσι η ηλειακή ομάδα έχει πλέον πάρει τη δεύτερη και προνομιούχο θέση ΑΝΟΔΟΥ στη Β’ Εθνική από τον δεύτερο όμιλο των πρωταθλητών της Γ’ Εθνικής στα μεταξύ τους μπαράζ! Ο Αήττητος είναι η άλλη ομάδα που ανέβηκε (σε κάθε περίπτωση), ενώ ο Εθνικός σε κάθες περίπτωση είναι έξω! 

Και την τελική απόφαση για την προνομιούχο δεύτερη θέση, δια μέσου των αποφάσεων της θα την πάρει η ΕΠΟ! 

– Την Πέμπτη (24/5) έγινε η εκδίκαση της υπόθεσης για τα γεγονότα στο διακοπέν παιχνίδι του Αστέρα Αμαλιάδας με τον Ηρόδοτο, ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Η έκδοση της απόφασης αναμένεται πλέον την προσεχή εβδομάδα και πιθανόν την Πέμπτη (31/5).

Οπότε η τελική θέση των ομάδων θα κριθεί μετά και την απόφαση αυτή (σε όποιο τελεσίδικο βαθμό, αφού είναι πολύ πιθανό έως σχεδόν σίγουρο να ακολουθήσει έπειτα και προσφυγή στην Επιτροπή Εφέσεων της Ομοσπονδίας).

Related post

Πύργος: To “ντου” της Ασφάλειας Πύργου σε λεωφορείο που έβγαλε 23χρονο “λαγό”-διαρρήκτη

Πύργος: To “ντου” της Ασφάλειας Πύργου σε λεωφορείο που…

Της Κατερίνας Πολυδώρου “Χειροπέδες” πέρασαν οι έμπειροι άνδρες της ΕΛΑΣ το μεσημέρι της Πέμπτης στο δράστη των διαρρήξεων που σημειώθηκαν τα…
Αριστοφάνης στο Θέατρο Φλόκα: Μηνύματα περί Παιδείας, Δικαίου και Αδικίας

Αριστοφάνης στο Θέατρο Φλόκα: Μηνύματα περί Παιδείας, Δικαίου και…

Η κωμωδία «Νεφέλες» του Αριστοφάνη σε μία θεαματική και διδακτική θεατρική παράσταση προσαρμοσμένη για παιδιά κάθε ηλικίας, με απλά κατανοητά μηνύματα,…
Η Ολυμπιακή Φλόγα στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Η Ολυμπιακή Φλόγα στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Με τον προσήκοντα σεβασμό και με συμμετοχή πλήθους κόσμου, ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης υποδέχθηκε την Ολυμπιακή Φλόγα των ΧΧΧΙΙΙ Ολυμπιακών Αγώνων «Paris…