ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ “ΕΚΦΡΑΣΙΣ” – Θεατρική παράσταση “Η ζωή είναι ωραία”

Πρεμιέρα στις 29/03 με την παράσταση ‘Η Ζωή είναι Ωραία” με μονόπρακτα του Αντον Τσέχωφ στον Κλειστό χώρο θεάτρου Κρεστένων αναμένεται να κάνει η Θεατρική Ομάδα Κρεστένων “Έκφρασις”.

Η σκηνοθέτις Τζένη Μπίθα και τα μέλη της ομάδας προετοιμάζονται τις τελευταίες ημέρες πυρετωδώς προκειμένου να μας παρουσιάσουν άρτιες παραστάσεις αν και όλοι είναι ερασιτέχνες ηθοποιοί και ευελπιστούν να μας χαρίσουν άφθονο γέλιο και διασκέδαση με τα κωμικά μονόπρακτα του μεγάλου συγγραφέα ‘Αντον Τσέχωφ.

Οι παραστάσεις της θεατρικής ομάδας θα είναι τρεις και συγκεκριμένα στις 29-30 και 31/03 στον Κλειστό χώρο του θεάτρου Κρεστένων (Γιορτή Σταφίδας) με ώρα έναρξης κάθε παράστασης στις 21:30 και είσοδο ελεύθερη στο κοινό.

Παράλληλα η ομάδα ενημερώνει το κοινό πως επειδή δεν θα υπάρξει εισιτήριο για τις παραστάσεις και προκειμένου να μην υπάρξει ταλαιπωρία θα γίνει ”ΠΡΟΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ΄΄

Όσοι από εσάς επιθυμείτε να παρευρεθείτε παρακαλούμε πολύ να δηλώσετε ποια από τις τρεις (3) παραστάσεις προτίθεστε να παρακολουθήσετε προς διευκόλυνση όλων…!!

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
6908200235 ( για την παράσταση στις 29-3-2019)
6984277913 (για την παράσταση στις 30-3-2019)
6982159541 ( για την παράσταση στις 31-3-2019)

Υ.Γ. ” Για κάθε μέρα παράστασης θα γίνεται ενημέρωση για την διαθεσιμότητα των θέσεων ΄΄ στη σελίδα της Θεατρική ομάδα Κρεστένων ” Εκφρασις ”στο Facebook.

Related post

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για τις εκκλησιαστικές περιουσίες”

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο…

Η βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ για την συνάντησή…
Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον θάνατο του Γέρου του Μοριά”

Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον…

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου θα τελεστεί στο Ναό της Αγίας Κυριακής στον Πύργο μνημόσυνο για τα 180 χρόνια από τον θάνατο…
Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για το νομό μας”

Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για…

Ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Κώστας Τσεριώνης μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ…