ΘΕΤΙΚΗ Η ΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ Γ.Γ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΕ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Δ. ΑΡΧ.ΟΛΥΜΠΙΑΣ

Θετική ήταν η απόκριση του Γενικού Γραμματέα Υποδομών κ Γιώργου Δέδε σε αιτήματα που κατέθεσε η Δημοτική Αρχή Ολυμπίας.
Συγκεκριμένα μετά από συνάντηση που είχε ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ Θύμιος Κοτζάς και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ Νίκος Μαρούντας  και την υποβολή πλήρους φακέλου για χρηματοδοτήσεις έργων, εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Υποδομών η χρηματοδότηση δύο σημαντικών δράσεων.
Συγκεκριμένα με το ποσό των 250.000 ευρώ χρηματοδοτείται το έργο της «Αποκατάστασης εσωτερικής οδοποιίας του Δήμου» ενώ με το ποσό των 123.000 χρηματοδοτείται η υλοποίηση του έργου «Διάνοιξη και τσιμεντόστρωση δρόμου προς πηγές Ιτιά της Τοπικής Κοινότητας Αγίας Κυριακής».
Όπως επισημάνθηκε από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ Νίκο Μαρούντα η δημοτική αρχή καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την υποβολή τεχνικών δελτίων προς τα αρμόδια υπουργεία προκειμένου να χρηματοδοτηθούν  δράσεις καθοριστικής σημασίας για την ευρύτερη περιοχή του δήμου, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επίλυση σημαντικών προβλημάτων της καθημερινότητας των πολιτών.
 
Επίσης οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου βρίσκονται σε πλήρη εγρήγορση προκειμένου να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό οι φάκελοι και να υποβληθούν στις αρμόδιες υπηρεσίας  για την αποκατάσταση των ζημιών-καταστροφών που προκλήθηκαν μετά από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή μας στις 6 Μαΐου.
 

Related post

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για τις εκκλησιαστικές περιουσίες”

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο…

Η βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ για την συνάντησή…
Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον θάνατο του Γέρου του Μοριά”

Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον…

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου θα τελεστεί στο Ναό της Αγίας Κυριακής στον Πύργο μνημόσυνο για τα 180 χρόνια από τον θάνατο…
Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για το νομό μας”

Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για…

Ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Κώστας Τσεριώνης μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ…