Την 25η Μαρτίου τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Αθ. Κανελλόπουλου

Τα αποκαλυπτήρια της προτομής του αείμνηστου Αθανασίου Κανελλόπουλου θα τελέσει ο Δήμαρχος Πύργου, κ. Γαβρίλης Λιατσής την ημέρα της εθνικής επετείου της 25 ης Μαρτίου στο πάρκο ΣΠΚ, μετά το πέρας της παρέλασης.

Όπως είναι γνωστό η προτομή του, που ήταν τοποθετημένη στο λόφο του Επαρχείου, υπέστη βανδαλισμούς και καταστράφηκε. Η επαναδημιουργία και τοποθέτηση της προτομής του σπουδαίου Ηλείου πολιτικού στο πάρκο ΣΠΚ θα πραγματοποιηθεί με δαπάνη του Δημάρχου Πύργου, κ. Λιατσή και του Ηλείου γλύπτη Βασίλη Λίγγα.

Η ημερομηνία καθορίστηκε μετά από επικοινωνία με την οικογένεια Κανελλόπουλου και ιδιαίτερα με την πρώην Βουλευτή Ηλείας κα. Κρινιώ Κανελλοπούλου, η οποία διαβεβαίωσε το Δήμαρχο ότι ολόκληρη η οικογένεια θα παραστεί στην τελετή.

Επίσης είναι βέβαιο ότι θα παραστούν και ξεχωριστές προσωπικότητες από τον πολιτικό και πνευματικό χώρο, καθώς θα κληθεί και ο Σεβασμιότατος  Μητροπολίτης κ.κ. Γερμανός, ο οποίος διατηρούσε άριστη σχέση με τον αείμνηστο πολιτικό.

Related post

Νέο έκτακτο επίδομα επίδομα για ανέργους έως 2.600 ευρώ

Νέο έκτακτο επίδομα επίδομα για ανέργους έως 2.600 ευρώ

Νέο πρόγραμμα κατάρτισης από το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ εξασφαλίζει επίδομα έως 2.600 ευρώ σε άνεργες γυναίκες Το Ινστιτούτο Εργασίας της…
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ : ‘’ H κυβέρνηση κρύβει κάτω από το χαλί το ιδιωτικό χρέος των 270 δις ευρώ.’’

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ : ‘’ H κυβέρνηση κρύβει κάτω από…

Καμία ουσιαστική απάντηση για το πρόβλημα της διαχείρισης και της αντιμετώπισης του ιδιωτικού χρέους δεν έδωσε ο Υπουργός Οικονομικών κ.Σταϊκούρας κατά…