ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ – ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ & ΕΚΛΟΓΕΣ

Κατά την Γ.Σ. ο πρόεδρος της Αερολέσχης κ. Θοδωρής Γιαννακουλιας έκανε απολογισμό του έργου της Αερολέσχης στη διετία 17-18 .
 
τα τακτικά μέλη της Αερολέσχης είναι 156 , νέα μέλη το 2017 21 ενώ το 2018 25, ήδη το 2019 ξεκινήσαμε πολύ καλά με νέα μέλη ήδη 10 , πετάξαμε 97 εξόδους με σύνολο ωρών 146:00 και πέταξαν 190 μέλη της Αερολέσχης .
στις ώρες αυτές συμπεριλαμβανονται και περίπου 44:00 ώρες Επιτήρησης Δασών , καθόσον η Αερολέσχη μας είναι ενταγμένη τις Εθελοντικές οργανώσεις για επιτήρηση δασών και έρευνα στη θάλασσα .
 
ευχαρίστησε την Πολεμική Αεροπορία και ιδιαίτερα τον Διοικητή και το προσωπικό τις 117 Π.Μ. για την συνδρομή τους στο πτητικό έργο της Αερολέσχης.
Ανέφερε ότι στα πλαίσια της Παγκόσμιας Δράσης Let Do It Woard, με μέλη της Αερολέσχης , φίλες και φίλους και εθελοντές έγινε Καθαρισμός Του Αεροδρομίου του Επιταλιου από χόρτα και σκουπίδια καθώς κα βάψιμο των Γραμμών του διαδρόμου , τόνισε ότι η δράση αυτή θα επαναληφθεί και φέτος στις 7 Απριλίου 2019 και ζήτησε την στήριξη και των δήμων με μηχανήματα , τους επαγγελματίες της περιοχής , εθελοντές να προστρέξουν στο κάλεσμα αυτό ώστε το Αεροδρόμιο να είναι έτοιμο στο έλεγχο της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.
Τόνισε ακόμη ότι είναι στην σκέψη της Αερολέσχης η διοργάνωση του σεμιναρίου της Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων Ασφάλειας Πτήσεων, στην περιφέρεια.
Ανέφερε σε πιο στάδιο βρίσκεται η αδειοδότηση του Αεροδρομίου του Επιταλιου καθώς και το οφέλη τα οποία θα προκύψουν από την λειτουργία του.
ανάδειξη του νομοί μας , προορισμός των αεροσκαφών της Γενικής Αεροπορίας,
καθώς και των ιδιωτικών Αεροσκαφών από το Εξωτερικό, αναβαθμίζει την περιοχή μας τουριστικά , διοργάνωση ετησίων Αγόνων ( aero rally ).
Ήδη από την περιφέρεια Νομού Ηλείας ανακοινώθηκε ότι έχει διατεθεί κονδύλι 140.000,00 Ευρώ για την περίφραξη του Αεροδρομίου από την Δυτική Πλευρά και για την Ηλεκτρική , υδραυλική εγκατάσταση καθώς και τα κτίρια.
Έγινε και κοπή της πίτας του συλλόγου με δώρο μια πτήση μιας ώρας.
Μετά έγινε ψηφοφορία όπου τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
 
1. Γιαννακουλιας Θεόδωρος 43
2. Ζαχαρόπουλος Γεώργιος 29
3. Καράμπελας Σπυρίδων 17
4. Καραγιάννη Ιωάννης 18
5. Κούρβα Αθανασία 16
6. Κωστόπουλος Θεόδωρος 13
7. Λάττας Παναγιώτης 22
8. Μπίκος Κωνσταντίνος 24
9. Μπόμπορης Παναγιώτης 9
10. Σπηλιώπουλος Γεώργιος 32
11. Χριστοδουλόπουλος Αλέξανδρος 9

Related post

Ηλεία: Δύο συλλήψεις για παράνομη οπλοκατοχή

Ηλεία: Δύο συλλήψεις για παράνομη οπλοκατοχή

Συνελήφθησαν σε διαφορετικές περιπτώσεις, χθες το πρωί, στην Κυλλήνη και στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, δύο ημεδαποί άνδρες,…
Ο παγετός «εκαψε» τους παραγωγούς σε Κρέστενα – Ανδρίτσαινα

Ο παγετός «εκαψε» τους παραγωγούς σε Κρέστενα – Ανδρίτσαινα

Η επίθεση του χιονιά τις δύο τελευταίες ημέρες έθεσε σε συναγερμό τον Δήμο Ανδρίτσαινας- Κρεστένων, με τον δήμαρχο να ζητά την…
ΔΕΗ: Βλάβη του κεντρικού συστήματος -Ανοιχτός ο κοινόχρηστος φωτισμός

ΔΕΗ: Βλάβη του κεντρικού συστήματος -Ανοιχτός ο κοινόχρηστος φωτισμός

Σε βλάβη του κεντρικού συστήματος ρύθμισης και ελέγχου της ΔΕΗ οφείλεται το πρόβλημα να παραμένει ανοιχτός ο κοινόχρηστος φωτισμός κατά τις…