ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ – ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ & ΕΚΛΟΓΕΣ

Κατά την Γ.Σ. ο πρόεδρος της Αερολέσχης κ. Θοδωρής Γιαννακουλιας έκανε απολογισμό του έργου της Αερολέσχης στη διετία 17-18 .
 
τα τακτικά μέλη της Αερολέσχης είναι 156 , νέα μέλη το 2017 21 ενώ το 2018 25, ήδη το 2019 ξεκινήσαμε πολύ καλά με νέα μέλη ήδη 10 , πετάξαμε 97 εξόδους με σύνολο ωρών 146:00 και πέταξαν 190 μέλη της Αερολέσχης .
στις ώρες αυτές συμπεριλαμβανονται και περίπου 44:00 ώρες Επιτήρησης Δασών , καθόσον η Αερολέσχη μας είναι ενταγμένη τις Εθελοντικές οργανώσεις για επιτήρηση δασών και έρευνα στη θάλασσα .
 
ευχαρίστησε την Πολεμική Αεροπορία και ιδιαίτερα τον Διοικητή και το προσωπικό τις 117 Π.Μ. για την συνδρομή τους στο πτητικό έργο της Αερολέσχης.
Ανέφερε ότι στα πλαίσια της Παγκόσμιας Δράσης Let Do It Woard, με μέλη της Αερολέσχης , φίλες και φίλους και εθελοντές έγινε Καθαρισμός Του Αεροδρομίου του Επιταλιου από χόρτα και σκουπίδια καθώς κα βάψιμο των Γραμμών του διαδρόμου , τόνισε ότι η δράση αυτή θα επαναληφθεί και φέτος στις 7 Απριλίου 2019 και ζήτησε την στήριξη και των δήμων με μηχανήματα , τους επαγγελματίες της περιοχής , εθελοντές να προστρέξουν στο κάλεσμα αυτό ώστε το Αεροδρόμιο να είναι έτοιμο στο έλεγχο της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.
Τόνισε ακόμη ότι είναι στην σκέψη της Αερολέσχης η διοργάνωση του σεμιναρίου της Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων Ασφάλειας Πτήσεων, στην περιφέρεια.
Ανέφερε σε πιο στάδιο βρίσκεται η αδειοδότηση του Αεροδρομίου του Επιταλιου καθώς και το οφέλη τα οποία θα προκύψουν από την λειτουργία του.
ανάδειξη του νομοί μας , προορισμός των αεροσκαφών της Γενικής Αεροπορίας,
καθώς και των ιδιωτικών Αεροσκαφών από το Εξωτερικό, αναβαθμίζει την περιοχή μας τουριστικά , διοργάνωση ετησίων Αγόνων ( aero rally ).
Ήδη από την περιφέρεια Νομού Ηλείας ανακοινώθηκε ότι έχει διατεθεί κονδύλι 140.000,00 Ευρώ για την περίφραξη του Αεροδρομίου από την Δυτική Πλευρά και για την Ηλεκτρική , υδραυλική εγκατάσταση καθώς και τα κτίρια.
Έγινε και κοπή της πίτας του συλλόγου με δώρο μια πτήση μιας ώρας.
Μετά έγινε ψηφοφορία όπου τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
 
1. Γιαννακουλιας Θεόδωρος 43
2. Ζαχαρόπουλος Γεώργιος 29
3. Καράμπελας Σπυρίδων 17
4. Καραγιάννη Ιωάννης 18
5. Κούρβα Αθανασία 16
6. Κωστόπουλος Θεόδωρος 13
7. Λάττας Παναγιώτης 22
8. Μπίκος Κωνσταντίνος 24
9. Μπόμπορης Παναγιώτης 9
10. Σπηλιώπουλος Γεώργιος 32
11. Χριστοδουλόπουλος Αλέξανδρος 9

Related post

Η 1η Οκτωβρίου φέρνει αλλαγές και στις ώρες κοινής ησυχίας

Η 1η Οκτωβρίου φέρνει αλλαγές και στις ώρες κοινής…

Αλλάζουν από σ΄ήμερα Σάββατο 1 Οκτωβρίου οι ώρες κοινής ησυχίας, καθώς (παρά την καλοκαιρινή ημέρα) πλέον μπαίνουμε σε «χειμερινό» ωράριο. Οι…
Καταγγελία – Μήνυση Καννή σε Αντωνακόπουλο για υβριστική συμπεριφορά

Καταγγελία – Μήνυση Καννή σε Αντωνακόπουλο για υβριστική συμπεριφορά

Με μήνυση φαίνεται πως απαντα στην λεκτική επίθεση του δημάρχου Πύργου κου Αντωνακόπουλου, ο κ. Καννής μετά την εν λόγω δημοσιοποίηση:…
Πέθανε ο Σταμάτης Κόκοτας

Πέθανε ο Σταμάτης Κόκοτας

Πέθανε τα ξημερώματα ο Σταμάτης Κόκοτας στο Ασκληπιειό Βούλας μετά από ραγδαία επιδείνωση της υγείας του. Ο Σταμάτης Κόκοτας ήταν γεννημένος…