Ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Ειρήνης Βούλγαρη με την παράταξη “ΗΛΙΔΑ-ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΙΔΕΩΝ”

Η ΕΙΡΗΝΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΡΑΛΛΗ.

 

Αγαπητοί συνδημότες,

Με αίσθημα ευθύνης αποδέχθηκα την τιμητική πρόσκληση του υποψηφίου δημάρχου Δημήτρη Κράλλη να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του «HΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΙΔΕΩΝ» στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ο Δημήτρης Κράλλης είναι ένας δοκιμασμένος δήμαρχος, κι ένας άνθρωπος που διαπνέεται από δημοκρατικές αρχές, σεβασμό για τους συνδημότες του, και αγάπη για το φυσικό περιβάλλον. Στηρίζεται από πρόσωπα τα οποία, εκτός των πανεπιστημιακών τους περγαμηνών, έχουν να επιδείξουν μακρά και γόνιμη συμμετοχή στα κοινά της πόλης μας, όπως για παράδειγμα, από τον δικηγόρο Τάσο Σμέρο, και από τον ιατρό Σπύρο Λαμπρινό. Τους βετεράνους της παράταξης πλαισιώνει μια πλειάδα νέων, κυρίως, αλλά πολύ αξιόλογων συνδημοτών μας.

Λίγα για μένα, τώρα. Προέρχομαι από τον χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης τον οποίο έχω υπηρετήσει περί την μία 20ετία. Είμαι ερασιτέχνης ζωγράφος και αγιογράφος. Έχω προσφέρει, στα πλαίσια του εθελοντισμού, μαθήματα αγγλικής γλώσσας και κουλτούρας στην Παπαχριστοπούλειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Αμαλιάδας, και αγιογράφηση τοιχογραφιών στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Νικολάου Εφύρας.

Προσπαθώντας να συνεισφέρω στο σταμάτημα του ξεπουλήματος της πατρίδας μας, και του καθεστώτος υποτέλειάς της προς τους δανειστές της, δημοσιεύω κατά καιρούς εμπεριστατωμένα άρθρα πολιτικού και οικονομικού περιεχομένου στο διαδίκτυο.

Έχω στρατευθεί κατά της εξόρυξης υδρογονανθράκων στο Ιόνιο, κατά του fracking, και κατά της πυρηνικής ενέργειας, μέσα από τη σελίδα:

Επίσης δημιούργησα την ομάδα “ΟΧΙ ΟΡΥΚΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ! ΟΧΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!”, με στόχο αφ’ ενός την ενημέρωση για τις δράσεις συναφών ομάδων στην Ελλάδα και αλλού, και αφ’ ετέρου την ενημέρωση για τα συνεχώς αυξανόμενα επίπεδα ραδιενεργού ακτινοβολίας από εκρήξεις και διαρροές σε πυρηνικούς αντιδραστήρες, από τις τεράστιες ποσότητες πυρηνικών αποβλήτων, και φυσικά για τις ολέθριες επιπτώσεις της αλματώδους αύξησης της ραδιενέργειας στους έμβιους οργανισμούς:

Κατάγομαι από την Πηνεία, αλλά κατοικώ στην Αμαλιάδα. Έχω δύο κόρες. Η μεγάλη μου κόρη είναι πτυχιούχος μαία του ΑΤΕΙ Αθηνών, και η μικρή είναι φοιτήτρια του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Related post

Λυμπέρης: Αναλυτικά Συμπεράσματα  της παράταξης “Αυτοδιοικητικό Κίνημα” στο ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΕ στο Βόλο

Λυμπέρης: Αναλυτικά Συμπεράσματα της παράταξης “Αυτοδιοικητικό Κίνημα” στο ετήσιο…

  Το συνέδριο του Βόλου χαρακτηρίστηκε από την μεγάλη συμμετοχή των αυτοδιοικητικών συνέδρων οι οποίοι με μεγάλο αίσθημα της ευθύνης απέναντι…
Δήμος Πύργου: Υπογράφηκαν οι συμβάσεις για σημαντικά έργα στις T.K. Αγίου Γεωργίου, Αγίας Άννας και Μουζακίου

Δήμος Πύργου: Υπογράφηκαν οι συμβάσεις για σημαντικά έργα στις…

Ακόμη δύο νέα έργα έρχονται να προστεθούν στις πολλές και μεγάλες εργολαβίες που εκτελούνται αυτό το διάστημα από τον Δήμο Πύργου.…
“Όλοι ίσοι στη ζωή” «φώναξαν» οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στην πλατεία του Πύργου!

“Όλοι ίσοι στη ζωή” «φώναξαν» οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ,…

Μαθήματα ζωής και αγάπης πρόσφεραν οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Πύργου, αλλά και οι μαθητές των σχολείων του Πύργου που συμμετείχαν στον εορτασμό…