Ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Ειρήνης Βούλγαρη με την παράταξη “ΗΛΙΔΑ-ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΙΔΕΩΝ”

Η ΕΙΡΗΝΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΡΑΛΛΗ.

 

Αγαπητοί συνδημότες,

Με αίσθημα ευθύνης αποδέχθηκα την τιμητική πρόσκληση του υποψηφίου δημάρχου Δημήτρη Κράλλη να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του «HΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΙΔΕΩΝ» στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ο Δημήτρης Κράλλης είναι ένας δοκιμασμένος δήμαρχος, κι ένας άνθρωπος που διαπνέεται από δημοκρατικές αρχές, σεβασμό για τους συνδημότες του, και αγάπη για το φυσικό περιβάλλον. Στηρίζεται από πρόσωπα τα οποία, εκτός των πανεπιστημιακών τους περγαμηνών, έχουν να επιδείξουν μακρά και γόνιμη συμμετοχή στα κοινά της πόλης μας, όπως για παράδειγμα, από τον δικηγόρο Τάσο Σμέρο, και από τον ιατρό Σπύρο Λαμπρινό. Τους βετεράνους της παράταξης πλαισιώνει μια πλειάδα νέων, κυρίως, αλλά πολύ αξιόλογων συνδημοτών μας.

Λίγα για μένα, τώρα. Προέρχομαι από τον χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης τον οποίο έχω υπηρετήσει περί την μία 20ετία. Είμαι ερασιτέχνης ζωγράφος και αγιογράφος. Έχω προσφέρει, στα πλαίσια του εθελοντισμού, μαθήματα αγγλικής γλώσσας και κουλτούρας στην Παπαχριστοπούλειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Αμαλιάδας, και αγιογράφηση τοιχογραφιών στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Νικολάου Εφύρας.

Προσπαθώντας να συνεισφέρω στο σταμάτημα του ξεπουλήματος της πατρίδας μας, και του καθεστώτος υποτέλειάς της προς τους δανειστές της, δημοσιεύω κατά καιρούς εμπεριστατωμένα άρθρα πολιτικού και οικονομικού περιεχομένου στο διαδίκτυο.

Έχω στρατευθεί κατά της εξόρυξης υδρογονανθράκων στο Ιόνιο, κατά του fracking, και κατά της πυρηνικής ενέργειας, μέσα από τη σελίδα:

Επίσης δημιούργησα την ομάδα “ΟΧΙ ΟΡΥΚΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ! ΟΧΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!”, με στόχο αφ’ ενός την ενημέρωση για τις δράσεις συναφών ομάδων στην Ελλάδα και αλλού, και αφ’ ετέρου την ενημέρωση για τα συνεχώς αυξανόμενα επίπεδα ραδιενεργού ακτινοβολίας από εκρήξεις και διαρροές σε πυρηνικούς αντιδραστήρες, από τις τεράστιες ποσότητες πυρηνικών αποβλήτων, και φυσικά για τις ολέθριες επιπτώσεις της αλματώδους αύξησης της ραδιενέργειας στους έμβιους οργανισμούς:

Κατάγομαι από την Πηνεία, αλλά κατοικώ στην Αμαλιάδα. Έχω δύο κόρες. Η μεγάλη μου κόρη είναι πτυχιούχος μαία του ΑΤΕΙ Αθηνών, και η μικρή είναι φοιτήτρια του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Related post

Πύργος: Εγκρίθηκε η ανάπλαση του “ανατολικού” τμήματος

Πύργος: Εγκρίθηκε η ανάπλαση του “ανατολικού” τμήματος

Με δάνειο από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων θα υλοποιηθούν οι αστικές παρεμβάσεις στην ανατολική πλευρά του δήμου Πύργου, καθώς εγκρίθηκε…
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη λίμνη Πηνειού

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη λίμνη Πηνειού

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε στη λίμνη Πηνειού, με αφορμή την πλήρη εγκατάλειψη που έχει οδηγηθεί η περιοχή εδώ και πολλά χρόνια. Αίτημα…
Μείωση προσέλευσης και νοσηλείας ασθενών στα Νοσοκομεία της Ηλείας

Μείωση προσέλευσης και νοσηλείας ασθενών στα Νοσοκομεία της Ηλείας

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Υγείας καταγράφεται μείωση κατά 22% στην προσέλευση των πολιτών στα ΤΕΠ και τα εξωτερικά ιατρεία…