ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ – ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΓΙΑ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ

Το όνομα της Αρχαίας Ολυμπίας συμπεριλαμβάνει σε νέα του διαταγή το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας «για ενίσχυση υπηρεσιών αερολιμένων και τουριστικών περιοχών». Αυτό έκανε γνωστό η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας με ανακοίνωση της:

«Να υπενθυμίσουμε ότι στις 15 Ιανουαρίου, υπήρξε συνάντηση του προεδρείου της Ενωσης μας την με τον κ. Αρχηγό Αριστείδη Ανδρικόπουλο, της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου, καθώς Βουλευτών και πολιτικών εκπροσώπων του Νομού στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας κατά την οποία δεσμεύτηκε, για άμεση στελέχωση της Δ.Α. Ηλείας.

Ύστερα από τις 11 καινούργιες θέσεις όπως γνωρίζουμε που άνοιξαν μετά από διαταγή του για την Διεύθυνση μας, ταυτόχρονα έρχεται και νέα του διαταγή για ενίσχυση. Στην οποία συμπεριλαμβάνεται η Αρχ Ολυμπία με αποτέλεσμα να ενισχύεται η Ηλεία με έμψυχο δυναμικό για χρονικό διάστημα έξι μηνών περίπου εκ νέου.

Μετά την κτιριακή επιτροπή ελέγχου κτιρίων της Αστυνομίας Ηλείας είναι πρώτη φορά που η Αρχ. Ολυμπία συμπεριλαμβάνεται σε τέτοιου είδους διαταγή προς ενίσχυση στελέχωσης»

Related post

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για τις εκκλησιαστικές περιουσίες”

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο…

Η βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ για την συνάντησή…
Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον θάνατο του Γέρου του Μοριά”

Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον…

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου θα τελεστεί στο Ναό της Αγίας Κυριακής στον Πύργο μνημόσυνο για τα 180 χρόνια από τον θάνατο…
Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για το νομό μας”

Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για…

Ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Κώστας Τσεριώνης μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ…