Νίκος Παππάς στην Αρχαία Ολυμπία:

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα μέσα Ενημέρωσης της Ηλείας, όπου ανέφερε τα εξής:

 Χρειάζεται ένα ευρύ μέτωπο προοδευτικών δυνάμεων, το οποίο θα σηκώσει στις πλάτες του τον ξεχωριστό και καθοριστικό ρόλο που πρέπει να παίξει η τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς η χώρα βγαίνει από την κρίση.
 Χρειάζονται τοπικές αυτοδιοικήσεις σε εγρήγορση, έτοιμες να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες που δίνονται για την άσκηση κοινωνικής πολιτικής, που θα πιέζουν ώστε η ανάπτυξη να είναι ισόρροπη και δίκαιη. 
 Κατά τις επαφές μας ανά την Ελλάδα, συναντούμε ανθρώπους αποφασισμένους να συμβάλλουν στη νέα σελίδα, στην οποία βαδίζει η χώρα.
 Είναι αισιόδοξο το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή συζητάμε για το πως θα προτεραιοποιήσουμε τη διάχυση των θετικών αποτελεσμάτων της οικονομίας. Αλλάζουμε τον τρόπο σκέψης. ‘Ολα τα προηγούμενα χρόνια,   αυτό που κυριαρχούσε ήταν οι περικοπές.

Related post

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για τις εκκλησιαστικές περιουσίες”

Διονυσία Αυγερινοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:”Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο…

Η βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ για την συνάντησή…
Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον θάνατο του Γέρου του Μοριά”

Γιώργος Κουρκούτας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “180 χρόνια από τον…

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου θα τελεστεί στο Ναό της Αγίας Κυριακής στον Πύργο μνημόσυνο για τα 180 χρόνια από τον θάνατο…
Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για το νομό μας”

Κώστας Τσεριώνης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για…

Ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Κώστας Τσεριώνης μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ…