Νίκος Παππάς στην Αρχαία Ολυμπία:

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα μέσα Ενημέρωσης της Ηλείας, όπου ανέφερε τα εξής:

 Χρειάζεται ένα ευρύ μέτωπο προοδευτικών δυνάμεων, το οποίο θα σηκώσει στις πλάτες του τον ξεχωριστό και καθοριστικό ρόλο που πρέπει να παίξει η τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς η χώρα βγαίνει από την κρίση.
 Χρειάζονται τοπικές αυτοδιοικήσεις σε εγρήγορση, έτοιμες να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες που δίνονται για την άσκηση κοινωνικής πολιτικής, που θα πιέζουν ώστε η ανάπτυξη να είναι ισόρροπη και δίκαιη. 
 Κατά τις επαφές μας ανά την Ελλάδα, συναντούμε ανθρώπους αποφασισμένους να συμβάλλουν στη νέα σελίδα, στην οποία βαδίζει η χώρα.
 Είναι αισιόδοξο το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή συζητάμε για το πως θα προτεραιοποιήσουμε τη διάχυση των θετικών αποτελεσμάτων της οικονομίας. Αλλάζουμε τον τρόπο σκέψης. ‘Ολα τα προηγούμενα χρόνια,   αυτό που κυριαρχούσε ήταν οι περικοπές.

Related post

Πύργος: Αστυνομικοί “τσάκωσαν” τρεις ΡΟΜΑ με κλεμμένες τραπεζικές κάρτες να κανουν ψώνια

Πύργος: Αστυνομικοί “τσάκωσαν” τρεις ΡΟΜΑ με κλεμμένες τραπεζικές κάρτες…

Σύλληψη τριών ημεδαπών για κλοπή κατά συναυτουργία Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στον Πύργο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος…
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Υποβολή πρότασης για έργα ύψους 4.200.000 ευρώ στο Ταμείο Ανάκαμψης

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Υποβολή πρότασης για έργα ύψους 4.200.000 ευρώ…

Ψηφιακοί υδρομετρητές και έλεγχος διαρροών σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Δήμου Υποβολή πρότασης για έργα ύψους 4.200.000 ευρώ…
Καταγγελία Εργατικού Ατυχήματος

Καταγγελία Εργατικού Ατυχήματος

Το Εργατικό Κέντρο Πύργου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τα εργατικά δυστυχήματα και ατυχήματα στη πόλη μας. Σε μία περίοδο,…