ΑΣΚΗΣΗ ΗΝΙΟΧΟΣ 2019

Από αύριο Δευτέρα 1η Απριλίου και έως 12 Απριλίου θα διεξαχθεί στην Αεροπορική Βάση Ανδραβίδας, η Διακλαδική Πολυεθνική Άσκηση <<ΗΝΙΟΧΟΣ 2019>>.

   Στην Άσκηση θα συμμετέχει με προσωπικό και Μέσα των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων η χώρα μας. Επίσης, Σύμμαχες χώρες, θα λάβουν μέρος με αεροπορικό δυναμικό όπως F-16,TORNADO, F-35 M-2000 και Α/Φ εναέριου ανεφοδιασμού.
    Σκοπός της Άσκησης είναι η εξάσκηση του συμμετέχοντος προσωπικού στην διεξαγωγή παρατεταμένων  ημέρα και νύκτα, με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού Αεροσκαφών, Ελικοπτέρων, Αντιαεροπορικών Συστημάτων, πλοίων και μέσων του Στρατού Ξηράς σε όλο το εύρος του Ελλαδικού χώρου . Το όραμα της ηγεσίας της Πολεμικής Αεροπορίας για την άσκηση <<ΗΝΙΟΧΟΣ>> είναι να γίνει η ανταγωνστικότερη άσκηση στην Ευρώπη και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, η οποία να παρέχει πολλαπλά οφέλη στους συμμετέχοντες.

Related post

Νέο έκτακτο επίδομα επίδομα για ανέργους έως 2.600 ευρώ

Νέο έκτακτο επίδομα επίδομα για ανέργους έως 2.600 ευρώ

Νέο πρόγραμμα κατάρτισης από το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ εξασφαλίζει επίδομα έως 2.600 ευρώ σε άνεργες γυναίκες Το Ινστιτούτο Εργασίας της…
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ : ‘’ H κυβέρνηση κρύβει κάτω από το χαλί το ιδιωτικό χρέος των 270 δις ευρώ.’’

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ : ‘’ H κυβέρνηση κρύβει κάτω από…

Καμία ουσιαστική απάντηση για το πρόβλημα της διαχείρισης και της αντιμετώπισης του ιδιωτικού χρέους δεν έδωσε ο Υπουργός Οικονομικών κ.Σταϊκούρας κατά…