Αυγερινοπούλου για το Κτηνιατρείο στη Γαστούνη

Να μην κλείσει ούτε μία ημέρα το Κτηνιατρείο στη Γαστούνη 

ΕΙΝΑΙ «ΚΟΜΒΙΚΗ» ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Την διατήρηση και την συνέχιση της λειτουργίας του Κτηνιατρείου στην περιοχή της Γαστούνης, ζητά με παρέμβασή της προς την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος η τ. βουλευτής Ηλείας, Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου μετά την συνομιλία και ενημέρωση που είχε από τους κατοίκους και ειδικότερα τους αγροκτηνοτρόφους στο Δήμο Πηνειού.

 Όπως τονίζει η κα Αυγερινοπούλου το συγκεκριμένο Κτηνιατρείο, αποτελεί «κομβικό» σημείο εξυπηρέτησης  των ανθρώπων αυτών και η κίνηση που παρουσιάζει, αποδεικνύει και την ανάγκη της περαιτέρω λειτουργίας του.

Το πρόβλημα ωστόσο παρουσιάζεται με την συνταξιοδότηση του μοναδικού υπαλλήλου μετά την αποχώρηση του οποίου απαιτείται η άμεση κάλυψη της θέσης του, ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα το Κτηνιατρείο να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Προς αυτή την κατεύθυνση χρειάζεται να κινηθεί η Περιφέρεια με προσπάθεια εξεύρεσης προσωπικού που θα μπορεί να στελεχώσει την υπηρεσία, χωρίς καθυστέρηση και με τον ανάλογο αποτελεσματικό τρόπο.

 Σημειώνει ακόμη η τ. βουλευτής ότι, από την στιγμή που λειτουργούν Κτηνιατρεία σε άλλες περιοχές του Νομού και γίνεται διαρκώς προσπάθεια να μην κλείσει κανένα αυτή ακριβώς η προσπάθεια θα πρέπει  να ενταθεί πολύ περισσότερο για τη Γαστούνη, μια περιοχή, που όλοι γνωρίζουμε ότι διαθέτει μεγάλο αριθμό κτηνοτρόφων και αγελαδοτρόφων σε μια επίσης μεγάλη γεωγραφική ακτίνα.

Σε αυτή την περίπτωση προσθέτει η κα Αυγερινοπούλου, εκφράζοντας και το αίτημα των κατοίκων της περιοχής, όχι μόνο επιβάλλεται η συνέχιση λειτουργίας του Κτηνιατρείου αλλά θα πρέπει να εξετασθεί το ενδεχόμενο ενίσχυσής του, κάτι που έχει συμβεί στο παρελθόν με αντίστοιχες υπηρεσίες άλλων περιοχών.

Related post

ΔΡΑΣΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΡΟΜΑ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ΚΥΛΛΗΝΗΣ

ΔΡΑΣΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΡΟΜΑ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ΚΥΛΛΗΝΗΣ

Με αφορμή τα αυξημένα κρούσματα Ιλαράς σε παιδιά, πραγματοποιήθηκε εμβολιασμός σε παιδιά Ρομά την Τετάρτη 27/3/2024 στους καταυλισμούς του Δήμου Ανδραβίδας-…
Έρχονται αλλαγές στις διακοπές ρεύματος και φυσικού αερίου

Έρχονται αλλαγές στις διακοπές ρεύματος και φυσικού αερίου

Λογαριασμοί ρεύματος: Νέοι κανόνες για τους καταναλωτές με ληξιπρόθεσμα χρέη – πότε κόβουν το ρεύμα οι πάροχοι. Αυστηρότερο πλαίσιο για τον λεγόμενο «ενεργειακό…
Τριγμοί στο μέτωπο της πρότασης δυσπιστίας: Οξείες αντιδράσεις μετά την αποκάλυψη Παππά για προσυνεννόηση

Τριγμοί στο μέτωπο της πρότασης δυσπιστίας: Οξείες αντιδράσεις μετά…

Βέλη από τους συνυπογράφοντες την πρόταση δυσπιστίας και για την πρόταση Κασσελάκη για εκλογές με διεθνείς παρατηρητές Εσωτερικές αντιστάσεις, προσωπικές στρατηγικές…