Αυγερινοπούλου για το Κτηνιατρείο στη Γαστούνη

Να μην κλείσει ούτε μία ημέρα το Κτηνιατρείο στη Γαστούνη 

ΕΙΝΑΙ «ΚΟΜΒΙΚΗ» ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Την διατήρηση και την συνέχιση της λειτουργίας του Κτηνιατρείου στην περιοχή της Γαστούνης, ζητά με παρέμβασή της προς την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος η τ. βουλευτής Ηλείας, Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου μετά την συνομιλία και ενημέρωση που είχε από τους κατοίκους και ειδικότερα τους αγροκτηνοτρόφους στο Δήμο Πηνειού.

 Όπως τονίζει η κα Αυγερινοπούλου το συγκεκριμένο Κτηνιατρείο, αποτελεί «κομβικό» σημείο εξυπηρέτησης  των ανθρώπων αυτών και η κίνηση που παρουσιάζει, αποδεικνύει και την ανάγκη της περαιτέρω λειτουργίας του.

Το πρόβλημα ωστόσο παρουσιάζεται με την συνταξιοδότηση του μοναδικού υπαλλήλου μετά την αποχώρηση του οποίου απαιτείται η άμεση κάλυψη της θέσης του, ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα το Κτηνιατρείο να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Προς αυτή την κατεύθυνση χρειάζεται να κινηθεί η Περιφέρεια με προσπάθεια εξεύρεσης προσωπικού που θα μπορεί να στελεχώσει την υπηρεσία, χωρίς καθυστέρηση και με τον ανάλογο αποτελεσματικό τρόπο.

 Σημειώνει ακόμη η τ. βουλευτής ότι, από την στιγμή που λειτουργούν Κτηνιατρεία σε άλλες περιοχές του Νομού και γίνεται διαρκώς προσπάθεια να μην κλείσει κανένα αυτή ακριβώς η προσπάθεια θα πρέπει  να ενταθεί πολύ περισσότερο για τη Γαστούνη, μια περιοχή, που όλοι γνωρίζουμε ότι διαθέτει μεγάλο αριθμό κτηνοτρόφων και αγελαδοτρόφων σε μια επίσης μεγάλη γεωγραφική ακτίνα.

Σε αυτή την περίπτωση προσθέτει η κα Αυγερινοπούλου, εκφράζοντας και το αίτημα των κατοίκων της περιοχής, όχι μόνο επιβάλλεται η συνέχιση λειτουργίας του Κτηνιατρείου αλλά θα πρέπει να εξετασθεί το ενδεχόμενο ενίσχυσής του, κάτι που έχει συμβεί στο παρελθόν με αντίστοιχες υπηρεσίες άλλων περιοχών.

Related post

Βουλευτής Ηλείας ΝΔ Κώστας Τζαβάρας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Δικαιώθηκα για την πολιτική μου επιλογή”

Βουλευτής Ηλείας ΝΔ Κώστας Τζαβάρας στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Δικαιώθηκα…

“Δεν έχω μετανιώσει…”, λέει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τζαβάρας, αναφερόμενος στην επιλογή του να μην συμμετάσχει στην Επιτροπή Θεσμών…
Λάμπης Αριστειδόπουλος στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Προσωπική και λανθασμένη επιλογή Πλεμμένου-Νικολόπουλου”

Λάμπης Αριστειδόπουλος στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Προσωπική και λανθασμένη επιλογή…

Ο επικεφαλής της παράταξης “Δήμος Πύργου- Πρωτεύουσα ευθύνης” και πρώην Δήμαρχος Ιάρδανου, Λάμπης αριστειδοπουλος μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό…
Διοικητής ΓΝ Πύργου Σπύρος Πολίτης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Να σταματήσουμε να πετροβολούμε το Νοσοκομείο”

Διοικητής ΓΝ Πύργου Σπύρος Πολίτης στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: “Να…

Ο διοικητής νοσοκομείο Πύργου Σπύρος Πολίτης μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ΛΕΤΡΙΝΑ για τα νέα του καθήκοντα τις…