Αυγερινοπούλου για το Κτηνιατρείο στη Γαστούνη

Να μην κλείσει ούτε μία ημέρα το Κτηνιατρείο στη Γαστούνη 

ΕΙΝΑΙ «ΚΟΜΒΙΚΗ» ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Την διατήρηση και την συνέχιση της λειτουργίας του Κτηνιατρείου στην περιοχή της Γαστούνης, ζητά με παρέμβασή της προς την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος η τ. βουλευτής Ηλείας, Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου μετά την συνομιλία και ενημέρωση που είχε από τους κατοίκους και ειδικότερα τους αγροκτηνοτρόφους στο Δήμο Πηνειού.

 Όπως τονίζει η κα Αυγερινοπούλου το συγκεκριμένο Κτηνιατρείο, αποτελεί «κομβικό» σημείο εξυπηρέτησης  των ανθρώπων αυτών και η κίνηση που παρουσιάζει, αποδεικνύει και την ανάγκη της περαιτέρω λειτουργίας του.

Το πρόβλημα ωστόσο παρουσιάζεται με την συνταξιοδότηση του μοναδικού υπαλλήλου μετά την αποχώρηση του οποίου απαιτείται η άμεση κάλυψη της θέσης του, ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα το Κτηνιατρείο να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Προς αυτή την κατεύθυνση χρειάζεται να κινηθεί η Περιφέρεια με προσπάθεια εξεύρεσης προσωπικού που θα μπορεί να στελεχώσει την υπηρεσία, χωρίς καθυστέρηση και με τον ανάλογο αποτελεσματικό τρόπο.

 Σημειώνει ακόμη η τ. βουλευτής ότι, από την στιγμή που λειτουργούν Κτηνιατρεία σε άλλες περιοχές του Νομού και γίνεται διαρκώς προσπάθεια να μην κλείσει κανένα αυτή ακριβώς η προσπάθεια θα πρέπει  να ενταθεί πολύ περισσότερο για τη Γαστούνη, μια περιοχή, που όλοι γνωρίζουμε ότι διαθέτει μεγάλο αριθμό κτηνοτρόφων και αγελαδοτρόφων σε μια επίσης μεγάλη γεωγραφική ακτίνα.

Σε αυτή την περίπτωση προσθέτει η κα Αυγερινοπούλου, εκφράζοντας και το αίτημα των κατοίκων της περιοχής, όχι μόνο επιβάλλεται η συνέχιση λειτουργίας του Κτηνιατρείου αλλά θα πρέπει να εξετασθεί το ενδεχόμενο ενίσχυσής του, κάτι που έχει συμβεί στο παρελθόν με αντίστοιχες υπηρεσίες άλλων περιοχών.

Related post

Πρόεδρος Συνδικάτου Οικοδόμων Ηλείας Κώστας Γιάνναρος στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:Κανένας μόνος-πεινασμένος-παγωμένος

Πρόεδρος Συνδικάτου Οικοδόμων Ηλείας Κώστας Γιάνναρος στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM:Κανένας…

Ο Πρόεδρος Συνδικάτου Οικοδόμων Ηλείας, Κώστας Γιάνναρος μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στον αέρα του διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού ΛΕΤΡΙΝΑ για τα εργατικά…
Άλκης Κωνσταντόπουλος στον ΛΕΤΡΙΝΑFM: “Aναμένουμε μετά τις 20 του μηνός την προκαταβολή των επιδοτήσεων”

Άλκης Κωνσταντόπουλος στον ΛΕΤΡΙΝΑFM: “Aναμένουμε μετά τις 20 του…

Ο Άλκης Κωνσταντόπουλος, υπεύθυνος των ΚΥΔ Πύργου μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο, στον αέρα του ραδιοφωνικού διαδικτυακού σταθμού ΛΕΤΡΙΝΑFM για τις φετινές…
Βίκυ Βασιλοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: «Ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. είναι μέσα στον κόσμο»

Βίκυ Βασιλοπούλου στον ΛΕΤΡΙΝΑ FM: «Ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. είναι…

Η Βίκυ Βασιλόπουλου μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική συμμαχία μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο, στον αέρα του διαδικτυακού  ραδιοφωνικού σταθμού…