ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ-ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ

Η εμπορική αγορά της Πόλης μας, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, ο επιχειρηματικός κόσμος, έχουν βρεθεί τα τελευταία τουλάχιστον 10 χρόνια σε αδιέξοδα οικονομικά προβλήματα, λόγω της οικονομικής-κοινωνικής κρίσης και της εσωτερικής υποτίμησης (μείωση μισθών-συντάξεων- αύξηση τελών και εισφορών) που μείωσε δραματικά την καταναλωτική δυνατότητα και συμπίεσε δραματικά την αγορά.

     Η νέα δημοτική αρχή έχει καθήκον και ευθύνη να βρεθεί πλάι τους, με μέτρα ενίσχυσης-στήριξης-τόνωσης (μείωση δημοτικών τελών-μείωση τελών κοινόχρηστων χώρων κλπ).

    Έχουμε ευθύνη απέναντι στους επαγγελματίες και τον επιχειρηματικό κόσμο.

    Ο Δήμος Πύργου, οι θεσμικοί φορείς, οι επαγγελματίες, οι σύλλογοι απαιτείται αρμονικά να συνεργαστούμε.

    Να καθιερώσουμε καθ΄ολη   την διάρκεια του έτους δράσεις, να πάρουμε πρωτοβουλίες σε συνεργασία με τον εμπορικό σύλλογο, που θα αυξήσουν την επισκεψιμότητα και θα δώσουν ανάσα στην αγορά που ασφυκτιά.

   Η δική μας κατεύθυνση-προσέγγιση  είναι 52 εβδομάδες ο χρόνος, 52 εκδηλώσεις    ( πολιτιστικές αθλητικές, συνέδρια κλπ).

   Η παράταξη μας «Δήμος Πύργου-Πρωτεύουσα Ευθύνης» και εγώ προσωπικά , θα είμαστε φειδωλοί-ειλικρινείς στις υποσχέσεις μας, ιδιαίτερα διεκδικητικοί όμως για τον Δήμος μας, έχοντας σαν οδηγό τον κοινό νου που στις περισσότερες των περιπτώσεων  οδηγεί σε θεαματικά αποτελέσματα όταν συνδυάζεται  με σχέδιο-όραμα -διάθεση για σκληρή δουλεία.

Related post

Η 1η Οκτωβρίου φέρνει αλλαγές και στις ώρες κοινής ησυχίας

Η 1η Οκτωβρίου φέρνει αλλαγές και στις ώρες κοινής…

Αλλάζουν από σ΄ήμερα Σάββατο 1 Οκτωβρίου οι ώρες κοινής ησυχίας, καθώς (παρά την καλοκαιρινή ημέρα) πλέον μπαίνουμε σε «χειμερινό» ωράριο. Οι…
Καταγγελία – Μήνυση Καννή σε Αντωνακόπουλο για υβριστική συμπεριφορά

Καταγγελία – Μήνυση Καννή σε Αντωνακόπουλο για υβριστική συμπεριφορά

Με μήνυση φαίνεται πως απαντα στην λεκτική επίθεση του δημάρχου Πύργου κου Αντωνακόπουλου, ο κ. Καννής μετά την εν λόγω δημοσιοποίηση:…
Πέθανε ο Σταμάτης Κόκοτας

Πέθανε ο Σταμάτης Κόκοτας

Πέθανε τα ξημερώματα ο Σταμάτης Κόκοτας στο Ασκληπιειό Βούλας μετά από ραγδαία επιδείνωση της υγείας του. Ο Σταμάτης Κόκοτας ήταν γεννημένος…