ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ-ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ

Η εμπορική αγορά της Πόλης μας, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, ο επιχειρηματικός κόσμος, έχουν βρεθεί τα τελευταία τουλάχιστον 10 χρόνια σε αδιέξοδα οικονομικά προβλήματα, λόγω της οικονομικής-κοινωνικής κρίσης και της εσωτερικής υποτίμησης (μείωση μισθών-συντάξεων- αύξηση τελών και εισφορών) που μείωσε δραματικά την καταναλωτική δυνατότητα και συμπίεσε δραματικά την αγορά.

     Η νέα δημοτική αρχή έχει καθήκον και ευθύνη να βρεθεί πλάι τους, με μέτρα ενίσχυσης-στήριξης-τόνωσης (μείωση δημοτικών τελών-μείωση τελών κοινόχρηστων χώρων κλπ).

    Έχουμε ευθύνη απέναντι στους επαγγελματίες και τον επιχειρηματικό κόσμο.

    Ο Δήμος Πύργου, οι θεσμικοί φορείς, οι επαγγελματίες, οι σύλλογοι απαιτείται αρμονικά να συνεργαστούμε.

    Να καθιερώσουμε καθ΄ολη   την διάρκεια του έτους δράσεις, να πάρουμε πρωτοβουλίες σε συνεργασία με τον εμπορικό σύλλογο, που θα αυξήσουν την επισκεψιμότητα και θα δώσουν ανάσα στην αγορά που ασφυκτιά.

   Η δική μας κατεύθυνση-προσέγγιση  είναι 52 εβδομάδες ο χρόνος, 52 εκδηλώσεις    ( πολιτιστικές αθλητικές, συνέδρια κλπ).

   Η παράταξη μας «Δήμος Πύργου-Πρωτεύουσα Ευθύνης» και εγώ προσωπικά , θα είμαστε φειδωλοί-ειλικρινείς στις υποσχέσεις μας, ιδιαίτερα διεκδικητικοί όμως για τον Δήμος μας, έχοντας σαν οδηγό τον κοινό νου που στις περισσότερες των περιπτώσεων  οδηγεί σε θεαματικά αποτελέσματα όταν συνδυάζεται  με σχέδιο-όραμα -διάθεση για σκληρή δουλεία.

Related post

Ηλεία: Δύο συλλήψεις για παράνομη οπλοκατοχή

Ηλεία: Δύο συλλήψεις για παράνομη οπλοκατοχή

Συνελήφθησαν σε διαφορετικές περιπτώσεις, χθες το πρωί, στην Κυλλήνη και στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, δύο ημεδαποί άνδρες,…
Ο παγετός «εκαψε» τους παραγωγούς σε Κρέστενα – Ανδρίτσαινα

Ο παγετός «εκαψε» τους παραγωγούς σε Κρέστενα – Ανδρίτσαινα

Η επίθεση του χιονιά τις δύο τελευταίες ημέρες έθεσε σε συναγερμό τον Δήμο Ανδρίτσαινας- Κρεστένων, με τον δήμαρχο να ζητά την…
ΔΕΗ: Βλάβη του κεντρικού συστήματος -Ανοιχτός ο κοινόχρηστος φωτισμός

ΔΕΗ: Βλάβη του κεντρικού συστήματος -Ανοιχτός ο κοινόχρηστος φωτισμός

Σε βλάβη του κεντρικού συστήματος ρύθμισης και ελέγχου της ΔΕΗ οφείλεται το πρόβλημα να παραμένει ανοιχτός ο κοινόχρηστος φωτισμός κατά τις…