Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ (ΣΟΥΛΗΣ) ΒΥΘΟΥΛΚΑΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΡΑΛΛΗ

Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Αποφάσισα να συμμετέχω στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου με την δημοτική  παράταξη «ΗΛΙΔΑ-ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΙΔΕΩΝ», γιατί πιστεύω ότι ο οραματιστής δήμαρχος, Δημήτρης Κράλλης, είναι ο μόνος που μπορεί να αλλάξει τη φθίνουσα πορεία του Δήμου Ήλιδας .

Οι νέοι της γενιά μου βιώσαμε όσο κανείς τις συνέπειες των πολιτικών του εναλλασσόμενου παραγοντισμού στη δημοτική εξουσία. Επί 21 χρόνια, 1999-2019, οι εκφραστές της αδράνειας και της οπισθοχώρησης στέρησαν από την πόλη οποιαδήποτε αναπτυξιακή προοπτική και ανάγκασαν πολλούς από εμάς να φύγουμε από τον τόπο μας και να αναζητήσουμε νέες εργασιακές ευκαιρίες σε άλλες περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού. Επί 21 χρόνια καλλιέργησαν την αντίληψη ότι ανάπτυξη σημαίνει πολυδάπανα έργα εργολαβικού ενδιαφέροντος και μικροπολιτικών εξυπηρετήσεων που μένουν ημιτελή ή δεν λειτουργούν ποτέ, που δεν έχουν ουσιαστικό θετικό αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία, που δεν διαμορφώνουν ουσιαστικές αναπτυξιακές ευκαιρίες για όλους τους συμπολίτες μας,  με αποτέλεσμα να μας στερήσουν κάθε κίνητρο και δυνατότητα να μείνουμε και να δημιουργήσουμε στον τόπο μας.

Οι νέοι άνθρωποι που αγωνιούμε για το μέλλον το δικό μας και των συμπολιτών μας επιλέγουμε να σταθούμε απέναντι σε αυτές τις κοντόφθαλμες πολιτικές και τους εκπροσώπους τους. Επιλέγουμε τη φωτεινή πλευρά της ιστορίας της πόλης και μαζί με τις υγιείς κοινωνικές δυνάμεις συγκροτούμε τον ισχυρό, προοδευτικό, αυτοδιοικητικό  πόλο , που με συγκροτημένο αναπτυξιακό σχέδιο θα αλλάξει τον οικονομικό-κοινωνικό-πολιτιστικό χάρτη του Δήμου Ήλιδας.

 

Βιογραφικό Διονύση Βυθούλκα

Ο Διονύσης Βυθούλκας είναι 31 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμαλιάδα και από 18 ετών εργάζεται σε τουριστικές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις εστίασης. Ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό και την κατάδυση με ψαροτούφεκο.

Related post

Νέο έκτακτο επίδομα επίδομα για ανέργους έως 2.600 ευρώ

Νέο έκτακτο επίδομα επίδομα για ανέργους έως 2.600 ευρώ

Νέο πρόγραμμα κατάρτισης από το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ εξασφαλίζει επίδομα έως 2.600 ευρώ σε άνεργες γυναίκες Το Ινστιτούτο Εργασίας της…
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ : ‘’ H κυβέρνηση κρύβει κάτω από το χαλί το ιδιωτικό χρέος των 270 δις ευρώ.’’

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ : ‘’ H κυβέρνηση κρύβει κάτω από…

Καμία ουσιαστική απάντηση για το πρόβλημα της διαχείρισης και της αντιμετώπισης του ιδιωτικού χρέους δεν έδωσε ο Υπουργός Οικονομικών κ.Σταϊκούρας κατά…