«Δήμος Πύργου-Πρωτεύουσα Ευθύνης»: ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΜΕ

Νέοι άνθρωποι, επιτυχημένοι επιστήμονες και επαγγελματίες, καταξιωμένοι πολίτες χωρίς εξαρτήσεις από κατεστημένα και κάθε λογής συμφέροντα,  συγκροτούν την Δημοτική Παράταξη «Δήμος Πύργου-Πρωτεύουσα Ευθύνης», τόνισε ο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου κ. Λάμπης Αριστειδόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης μας.

   Η παράταξή μας «Δήμος Πύργου-Πρωτεύουσα Ευθύνης» δημιουργήθηκε μέσα από την απαίτηση της κοινωνίας να δοθεί τέλος στην παρακμή και την στασιμότητα. Ενσαρκώνει την ελπίδα των συμπολιτών μας να γίνει ο Δήμος μας Πρωτεύουσα και σημείο αναφοράς για την οικονομική-κοινωνική ζωή της ευρύτερης περιοχής.

  Δεν υποσχόμαστε, δεν κοροϊδεύουμε κανέναν, λέμε την αλήθεια, αφουγκραζόμαστε καθημερινά τα προβλήματα των συμπολιτών μας, τους κοιτάζουμε στα μάτια και τους απαντάμε με ειλικρίνεια, τι ακριβώς μπορούμε να κάνουμε. Με την αλήθεια θα πορευτούμε, θα είμαστε φειδωλοί στις προεκλογικές μας εξαγγελίες, γιατί θέλουμε ότι πούμε σήμερα να μπορούμε να το πράξουμε αύριο.

  Θα αξιοποιήσουμε ότι καλό έχει γίνει ή σχεδιαστεί από την παρούσα δημοτική αρχή, και θα προχωρήσουμε μπροστά με γνώμονα το συμφέρον του Δήμου και των συμπολιτών μας.

   Και ξέρετε, ακόμα και στην παρούσα οικονομική συνθήκη, ο Δήμος μπορεί να παρέχει πολύτιμες υπηρεσίες στους Δημότες που έχουν χαμηλό κόστος και διευκολύνουν αφάνταστα την καθημερινότητα.

   Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του ο κ. Αριστειδόπουλος, επεσήμανε ότι δεν δημιουργήσαμε παράταξη για να πάρουμε ρεβάνς, οι λογικές του ρεβανσισμού έχουν πληγώσει βάναυσα την πολιτική ζωή του τόπου.

   Εμείς δεν επιδιώκουμε να πάρουμε ρεβάνς από κανέναν και τίποτα.

   Δεν θα στείλουμε τις φορολογικές και άλλες ελεγκτικές αρχές στους επαγγελματίες της πόλης για να καλύψουμε το εγώ μας.

   Δεν είμαστε συνέχεια κανενός. 

   Δεν έχουμε βαρίδια και δεν εξαρτόμαστε από συμφέροντα και κατεστημένα.

     Είμαι περήφανος για τα στελέχη που πλαισιώνουν την παράταξή μας, και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον αγώνα με γνώμονα το συμφέρον του Δήμου και των συμπολιτών μας.

 Είναι ουτοπία να πιστεύει κανείς ότι μπορεί να φέρει το καινούργιο με «παλιά υλικά».

  Η αναμόχλευση των ίδιων «υλικών» έχει οδηγήσει τον Δήμο μας σε αυτή την μιζέρια και παρακμή, κατέληξε στο τέλος της συνέντευξης του ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου κ. Λάμπης Αριστειδόπουλος.            

Related post

Πισπιρίγκου: «Καταπέλτης» το βούλευμα – « Αδιαφορία για ανθρώπινη ζωή, θρασύτητα και επικινδυνότητα»

Πισπιρίγκου: «Καταπέλτης» το βούλευμα – « Αδιαφορία για ανθρώπινη…

Οι δικαστές κρίνουν πως η Ρούλα Πισπιρίγκου τέλεσε τις αξιόποινες πράξεις που της αποδίδονται, με δόλο και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση…
ΑΑΔΕ – Appodixi: Μπήκαν τα πρώτα «λουκέτα» για φοροδιαφυγή – Βροχή οι καταγγελίες για «μαϊμού» αποδείξεις

ΑΑΔΕ – Appodixi: Μπήκαν τα πρώτα «λουκέτα» για φοροδιαφυγή…

Σε καθημερινή βάση στην ΑΑΔΕ υποβάλλονται περίπου 1.600 καταγγελίες από το Appodixi από τις οποίες οι οκτώ στις δέκα αφορούν αποδείξεις που δεν έχουν διαβιβαστεί…
Σούπερ μάρκετ: Αδιανόητες αυξήσεις στο ράφι – Ποιο προϊόν αυξήθηκε 57%

Σούπερ μάρκετ: Αδιανόητες αυξήσεις στο ράφι – Ποιο προϊόν…

Ζαλίζουν οι αυξήσεις των τιμών στο σούπερ μάρκετ. Τα χαρτικά ξεφεύγουν, άνοδος σε προϊόντα μέχρι και 57,3%! Στόχο να συγκρατηθούν -όσο αυτό…