Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηλείας – ΕΚΛΟΓΕΣ 2018

Η Προσκοπική δραστηριότητα συνεχίζεται σε όλες τις εκφάνσεις και στη διαδρομή όλων όσων υπήρξαν σε κάποια περίοδο της ζωής τους και ενστερνίζονται τις Υψηλές Αξίες και Ιδεώδη του Προσκοπισμού.

Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηλείας,είναι η στέγη τους και  έχει σκοπό την αναζωογόνηση και την ενδυνάμωση των Προσκοπικών δεσμών των μελών τους, καθώς και την σύσφιξη των μεταξύ τους σχέσεων ,επίσης τη διατήρηση του Προσκοπικού πνεύματος και των Αρχών του Προσκοπισμού, τη διαφύλαξη, τη στήριξη και τη μετάδοση της Προσκοπικής Ιδεολογίας και του πνεύματος, στον κοινωνική περίγυρο που ζουν και εργάζονται και είναι καταξιωμένα στελέχη.Παράλληλα η παροχή κάθε βοήθειας και συμπαράστασης στη σύγχρονη Προσκοπική κίνηση.

Την προηγ.Τρίτη, πραγματοποιήθηκαν Εκλογές για την ανάδειξη 3μελούς Ομάδας Συντονισμού,με τριετή θητεία, όπου εξελέγη ως Αρχηγός ο κ. Κώστας Τριανταφυλλόπουλος και Υπαρχηγοί Εκδηλώσεων ο κ.Παναγ.Καλαμπρέζος και Οικονομικών ο κ.Ανδρέας Γιατρας.

Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής εξελέγη η κα Ευγ.Χριστοπούλου με μέλη τους κ,κ, Στ.Κυριακόπουλο και Κων.Παπαδόπουλο.

Στη διαδικασία παρέστη ο Έφορος Παλαιών Προσκόπων Δ.Πελ/σου κ.Γεωργ.Γιαννούλης, ο οποίος συνεχάρη τους νεοεκλεγέντες,ευχόμενος καλή θητεία.

Η συμμετοχή στις εκλογές άγγιξε το απόλυτο. Ευχή όλων, τα επόμενα 3 χρόνια να είναι δημιουργικά και έντονα προσκοπικά,ουσιαστικά και ποιοτικά όπως και τα προηγούμενα,με τις ποικίλες και αξιόλογες δραστηριότητές τους.  

Το επόμενο ραντεβού των Παλαιών Προσκόπων είναι το Β 15νθήμερο του Αυγούστου στην καθιερωμένη πλέον ετήσια καλοκαιρινή συνάντηση παλαιών και νέων  ,στην Σκαφιδιά ,όπου μαζί με τους κατασκηνωτές και τους εκλεκτους προσκεκλημένους τους,γύρο από την Προσκοπική Πυρά θα ξαναθυμηθούν τις υπέροχες στιγμές που πέρασαν,παραθέτοντας γεύμα.

Related post

Πύργος: Αστυνομικοί “τσάκωσαν” τρεις ΡΟΜΑ με κλεμμένες τραπεζικές κάρτες να κανουν ψώνια

Πύργος: Αστυνομικοί “τσάκωσαν” τρεις ΡΟΜΑ με κλεμμένες τραπεζικές κάρτες…

Σύλληψη τριών ημεδαπών για κλοπή κατά συναυτουργία Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στον Πύργο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος…
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Υποβολή πρότασης για έργα ύψους 4.200.000 ευρώ στο Ταμείο Ανάκαμψης

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Υποβολή πρότασης για έργα ύψους 4.200.000 ευρώ…

Ψηφιακοί υδρομετρητές και έλεγχος διαρροών σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Δήμου Υποβολή πρότασης για έργα ύψους 4.200.000 ευρώ…
Καταγγελία Εργατικού Ατυχήματος

Καταγγελία Εργατικού Ατυχήματος

Το Εργατικό Κέντρο Πύργου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τα εργατικά δυστυχήματα και ατυχήματα στη πόλη μας. Σε μία περίοδο,…